Desi a fost salvata de la inec, femeia care s-a aruncat in Dunare are sanse mici sa supravietuiasca pentru ca a baut motorina inainte sa sara in apa

Gherghina, femeia in varsta de 60 de ani din Galati care a incercat sa se sinucida aruncandu-se in Dunare, se zbate intre viata si moarte la Spitalul de Urgenta Galati pentru ca a baut o cantitate mare de motorina inainte sa se arunce in apa. ##VIDEO44841##

Editor: Alexandra Chiric Author: A.S. marți 31 ianuarie 2017 , 16:33

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Femeia salvata din Dunare are sanse mici sa traiasca pentru ca a baut motorina. Combustibilul nu a fost eliminat din stomac si opreste, rand pe rand, activitatea organelor vitale, scrie  Libertatea.

„Este stabila, constienta, cooperanta, dar prezinta episoade confuzionale. Vorbim aici de o persoana cu sindrom depresiv sever, neglijat terapeutic.

Desi aparent in acest moment este relativ bine, medicul se asteapta ca in urmatoarele zile ca ea sa faca insuficienta multiorganica pentru ca a baut o cantitate foarte mare de hidocarburi (n.r.motorina), iar consecintele pot fi fatale”, a explicat dr. Lucica Grigorica, purtator de cuvant Spitalul de Urgenta Galati.

Femeia salvata din Dunare are sanse mici sa traiasca pentru ca a baut motorina. Combustibilul nu a fost eliminat din stomac si opreste, rand pe rand, activitatea organelor vitale.
„Este stabila, constienta, cooperanta, dar prezinta episoade confuzionale. Vorbim aici de o persoana cu sindrom depresiv sever, neglijat terapeutic. Desi aparent in acest moment este relativ bine, medicul se asteapta ca in urmatoarele zile ca ea sa faca insuficienta multiorganica pentru ca a baut o cantitate foarte mare de hidocarburi (n.r.motorina), iar consecintele pot fi fatale”, a explicat dr. Lucica Grigorica, purtator de cuvant Spitalul de Urgenta Galati.

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si