Deși ar putea valora milioane, brandul ”Zina Dumitrescu” nu e înregistrat la OSIM! Fiul creatoarei: ”N-am vrut să mă implic, mi-a zis să-mi văd de treaba”! DEZVĂLUIRI

”Mama modei românești” nu a lăsat în urma ei niciun imperiu, deși a inventat modele de succes care apoi au devenit oameni de afaceri prosperi.

Radu Constantin, marți 02 aprilie 2019 , 09:23

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cătălin Botezatu, Liviu Ionescu, Janine, Călin Popescu Tăriceanu sunt doar câțiva dintre modelele inventate de Zina Dumitrescu, angajați cu carte de muncp la UCECOM pe vremea comunismului și care au prosperat după Revoluție. În acest context te-ai fi așteptat ca după 82 de ani din viață Mama Zina, ajunsă la 30 de ani director executiv al Casei de Modă Venus să fi lăsat în urma ei un adevărat imperiu fashion. De fapt, în afară de numele ei, nu a rămas nimic.

După 1989, nimeni nu s-a obosit să înregistreze numele ”Zina Dumitrescu” la OSIM, cu toate că majoritatea românilor auziseră măcar o dată în viață de el. De asemenea, la momentul morții, nici o companie, firmă sau măcar boutique nu o avea pe Zina ca acționar, asociat sau măcar președinte de onoare. Casa de Modă Venus, condusă acum de un președinte-expert contabil nu s-a mai promovat cu ajutorul ”brandului” Zina Dumitrescu.

O posibilă explicație a acestei situații este faptul că Zina Dumitrescu nu a fost niciodată interesată de a face bani de pe urma numelui ei. Pe de altă parte, fiul ei, Cătălin, nu s-a înțeles niciodată cu mama lui în această privință.  

Cătălin Negreanu: ”Am fi putut gestiona mai bine din punct de vedere financiar brandul”

„Mama a fost o artistă și este o artistă în adevăratul sens al cuvântului, n-a fost și nu va fi niciodată o business woman.

Și tot ce a făcut, a făcut cu sufletul. Ca un regret este că ar fi putut sau am fi putut gestiona mai bine din punct de vedere financiar sau ca business ceea ce azi e cunoscut sub brandul Zina Dumitrescu. Din păcate, nici ea, dar nici eu nu ne-am fi gândit vreodată că am fi putut să fie nevoie de ceva mai mult. Unul din regretele noastre e că ar fi trebuit să gândim treaba asta cu ceva timp în urmă.

Citeste si: Fiul Zinei Dumitrescu șochează din nou. Cenușa Mamei Zina, abandonată la crematoriu!

Citeste si: Imagini dureroase de la Crematoriul Uman unde a fost incinerată Zina Dumitrescu!

Citeste si: Cutremurător, ce s-a întâmplat în ultimele clipe din viața Zinei Dumitrescu! În brațele cui a murit "Mama modei românești" și care au fost ultimele ei cuvinte! ”A murit în brațele mele!” EXCLUSIV

Erau persoane care stăteau de vorbă cu mine și erau ferm convinși că ea este proprietarul, este businessul ei, că tot ce se vinde acolo intră în contul meu. Nu, nu a fost niciodată așa. I-am spus de câteva ori și mi-a zis nu e treaba ta. Și atunci, nefiind treaba mea, poate că ar fi trebuit să fie treaba mea să zic că am mai multă chemare spre partea de business decât ea, dar n-am vrut să mă implic. Și dacă ea mi-a spus tu îți vezi de treaba ta, eu de a mea, cu moda, am spus OK… în regulă. Deci, așa au stat lucrurile”, a povestit Cătălin Negreanu, în urmă cu ceva vreme, la o emisiune de televiziune.

Dacă ar fi trăit în Italia, Franța sau Statele Unite, brandul ”Zina Dumitrescu” ar fi valorat câteva milioane de euro.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
ULTIMĂ ORĂ Noi indicii ies la iveală despre Sebastian, băiatul dispărut din Arad.... ULTIMĂ ORĂ Noi indicii ies la iveală despre Sebastian, băiatul dispărut din Arad. Părinţii lui Sebi sunt convinşi că a fost RĂPIT!
demamici.ro
Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro Bebeluș cu două capete, născut la spitalul Elias din București | Demamici.ro
b1.ro
Ion Țiriac și-a uitat două mașini Ferrari într-un garaj din Munchen, timp de 10 ani. Ce... Ion Țiriac și-a uitat două mașini Ferrari într-un garaj din Munchen, timp de 10 ani. Ce s-a întâmplat apoi E DE NECREZUT!
monitorulcj.ro
Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut! Clujul a ieșit din „ZONA ROȘIE” de infectare cu COVID-19. Rata de incidență a scăzut!
infoactual.ro
Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în... Părintele Cleopa: De trei ori fericit este creştinul care mulţumeşte lui Dumnezeu în toată vremea pentru binefacerile Lui
infoactual.ro
Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile! Previziunile runelor pentru 25-31 Ianuarie. O zodie are câștig pe toate planurile!
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si