Designerul favorit al lui Carmen Iohannis face dezvaluiri! Stephan Pelger vorbeste despre faptul ca a fost adoptat: "De la pubertate incolo am fost mai… ravasit!"

Designerul Stephan Pelger a rememorat vacantele petrecute cu parintii sai adoptivi.

Matei Vaihan, sâmbătă 05 august 2017 , 10:08

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Creatorul de moda Stephan Pelger a devenit celebru datorita colaborarii sale cu Carmen Iohannis, sotia presedintelui purtand mai multe tinute ale designerului. In rest, despre viata privata a lui Pelger nu sa stiu prea multe, decat amanuntul ca parintii sai locuiesc in Germania, designerul vizitandu-i regulat. Recent, intr-un interviu pentru life.ro, Pelger a dezvaluit ca a fost un copil infiat. „Ţin minte vacanţele de când eram foarte mic şi mergeam cu ai mei cu cortul. Erau vacanţele pe care le făceam în familie, cu mama şi cu tata, ei fiind iubitori de natură de când s-au cunoscut. Aşa erau vremurile, se mergea cu cortul, nu mergeam la hoteluri, sau, mă rog, nu aveam noi bani să mergem la hoteluri. Prima dată am fost în vacanţă la Lacul Bicaz când aveam un an, adică imediat în anul după ce am fost înfiat. Practic am făcut cunoştinţă cu natura de la început”, a marturisit Pelger.

Intrebat ce fel de educatie a primit de la parintii sai, Pelger a raspuns: „Uită-te la mine şi vei vedea. O educaţie plină de iubire. Cred că asta a fost cel mai important. Libertină, dar plină de iubire. Mi s-a permis foarte mult, dar au fost şi reguli pe care nu le puteam încălca. Nu am încălcat regulile cât am fost copil… de la pubertate încolo am fost mai… răvăşit…”.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si