Distribuie pe Facebook

Cei doi fotografi, care au negat orice implicare, au fost condamnati fiecare la plata unei amenzi in valoare de 10.000 de euro, dintre care 5.000 de euro cu suspendare.

Toti inculpatii au fost gasiti vinovati de incalcarea intimitatii vietii private sau de complicitate.

Ei vor plati impreuna suma de 50.000 de euro cu titlu de despagibiri fiecaruia dintre soti.

Cuplul a cerut despagubirii in valoare de 1,5 milioane de euro.
Decizia cu privire la acordarea unor despagubiri ”este conforma jurisprudentei”, a comentat avocatul revistei people, Paul-Albert Iweins, care a precizat ca se ”felicita” din aceasta cauza.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

El a apreciat in schimb ca amenda este ”exagerata avand in vedere ca este vorba despre un simplu caz de ordin privat”.

Avocatul cuplului princiar britanic, Jean Veil, nu a dorit sa comenteze inainte sa discute cu clientii, afirmand ca ”Palatul (Kensington) se va exprima” in urma acestei hotarari.

In cursul audierilor, la inceputul lui mai, avocatul a citit o scrisoare in care printul William denunta fapte ”deosebit de dureroase, deoarece ne amintesc hartuirea de la decesul mamei” sale, printesa Diana.

Imaginile- publicate pe 14 septembrie 2012 in Closer- ii surprind pe Kate si pe William pe marginea piscinei unui domeniu luxos din Luberon.

Ducesa de Cambridge purta, in aceste imagini, doar un slip de baie.

Cu o saptamana inainte de Closer, pe 7 septembrie 2012, cotidianul regional La Provence a publicat o fotografie in care ducesa era surprinsa intr-un costum de baie.

Directorul de la acea vreme al publicatiei, Marc Auburtin, a fost condamnat la plata unei amenzi in valoare de 1.500 de euro- cu suspendare-, iar fotografa Valérie Suau la plata unei amenzi in valoare de 1.000 de euro- tot cu suspendare.

Ei au fost condamnati, de asemenea, sa plateasca despagubiri in valoare de 3.000 de euro cuplului princiar


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si