Despărțire definitivă la Puterea Dragostei: ”Vreau să pun punct umilinței”

Îndrăgiții concurenți din carul emisiunii Puterea Dragostei, Maria și Marinescu au pus capăt relației. Fanii show-ului matrimonial au rămas complet dezamăgiți când au aflat că această despărțire va fi una definitivă.

Author: Andreea Bolocan miercuri 04 august 2021 , 15:33

S-au despărțit definitiv puterea dragostei
S-au despărțit definitiv[Sursa foto: Captură KANAL D]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Maria și Marinescu era un cuplu destul de adorat din casa Puterea Dragostei, însă după mai multe certuri și împăcări, Maria a ținut să precizeze că de data aceasta nu mai există șanse de împăcare.

Din nefericire, relația celor doi nu a fost doar lapte și miere, fiind marcată de mai multe despărțiri și împăcări. În ciuda tuturor problemelor, povestea lor de dragoste a durat luni bune de zile. 

Extrem de supărată și revoltată, Maria Lungu le-a povestit fanilor săi de pe Instagram prin câte a trecut de-a lungul relației sale cu Marinescu. Aceasta consideră că a fost umilită, jignită, înjosită și că Marinescu ar fi stat din interes competițional cu aceasta, nu din pură iubire.

Citeste si: Meda de la „Puterea Dragostei” este însărcinată: „Vă mulțumesc tuturor!”

Maria Lungu s-a despărțit de Cristi Marinescu

Maria a fost cea care a făcut anunțul și a dezvăluit că a fost trădată și umilită. Pe de altă parte, le-a spus urmăritorilor ei că li s-a prezentat un cuplu la

televizor care nu corespunde cu realitatea. În plus, aceasta a mai mărturisit că Marinescu o folosea pentru a-și atinge scopurile în competiție.

Maria și Marinescu de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Cum a petrecut Simina Loica de la „Puterea Dragostei” de ziua ei? Imagini inedite

”Aici vreau să pun punct umilinței”

Mesajul pe care Maria Lungu l-a postat pe pagina sa personală de Instagram:

„Dragii mei, e pentru prima dată când îmi spun of-ul aici fără perdea. Am fost umilită, am fost înjosită, am fost trădată, dar am trecut peste în numele iubirii. DA! Am făcut și eu greșeli peste care s-a trecut cu vederea, recunosc. Vi s-a prezentat un cuplu la TV care nu corespunde cu realitatea, în spatele căruia se ascundeau jigniri și ambiții, unde am fost târâtă cu nepăsare într-un joc de care nu eram nici eu conștientă. Aici vreau să pun punct umilinței pentru că efectiv nu mai pot să tac. Am ajuns să mă prezint în ultimul hal pentru a proteja o persoană care mă folosește pentru scopuri competiționale', a scris Maria Lungu pe Instagram.

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si