Meda de la „Puterea Dragostei” este însărcinată: „Vă mulțumesc tuturor!”

Meda de la „Puterea Dragostei” este în al nouălea cer. Tânăra a mărturisit că este însărcinată, însă nu a menționat cine este tatăl copilului.

Author: Georgiana Balaban miercuri 04 august 2021 , 12:09

meda-de-la-puterea-dragostei-este-insarcinata-va-multumesc-tuturor
Meda Medeea de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Meda Medeea este însărcinată în patru săptămâni. Prietenele ei au apelat la o soluție băbească cea cu sare pe apă și au ajuns la concluzia că va avea un băiețel.

Blondina și-a asigurat fanii că Nicos nu este tatăl copilului ei. „Cu Nicos nu am mai avut legătură de când ne-am despărțit!”, a zis ea pe Instagram.

Citeste si: Cristi Marinescu de la "Puterea Dragostei", furios pe un concurent care s-a apropiat de Maria

Meda a mărturisit că deja a început să aibă pofte la patru dimineața. Ea și-a preperat paste Carbonara, deoarece nu mai putea de poftă. Meda de la „Puterea Dragostei” le-a mulțumit urmăritorilor săi pentru urările de bine și pentru cele cu „sarcină ușoară”. Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D nu a dorit să dezvăluie identitatea bărbatului care a făcut-o mamă.

Cine este bărbatul care a făcut-o mamă pe Meda Medeea

Meda de la „Puterea Dragostei” a pășit în casa dragostei de la Kanal D pentru Nicos. Cei doi se știau de dinainte, au mai format un cuplu, iar blondina nu a putut să-l uite așa că a revenit în inima lui. Cei doi au început să formeze o relație din nou, însă la scurt timp au decis să-și trăiască povestea de iubire în România.

Citeste si: Denisa, noua concurentă de la "Puterea Dragostei", creează tensiuni în casa băieților. "Arată bine fizic"

meda-de-la-puterea-dragostei-este-insarcinata-va-multumesc-tuturor
Meda este însărcinată.[Sursa foto: Instagram]

Cei doi au părăsit împreună casa iubirii de la Kanal D. „Dragi concurenți, după cum v-am obișnuit, noi am ținut cont de dorințele și cerințele voastre. Pentru prima dată, un cuplu și-a exprimat dorința de a pleca acasă pentru că dragostea lor nu mai suportă bariere. Regula acestei competiții a devenit imposibil de respectat pentru cei în cauză, petru că ei susțin că nu mai pot sta departe unul de celălalt, așa cum ne-au mărturisit chiar ei astăzi.

Este vorba despre Meda și Nicos, pe care Puterea dragostei i-a adus din nou împreună.

Noi am hotărât să nu stăm în calea fericirii lor și să le oferim șansa de a pleca împreună să își trăiască în România povestea lor de iubire. În această seară vor fi eliminați Meda și Nicos, indiferent de voturile voastre”, este mesajul care se afla în Cutia Pandorei, pe care prezentatoarea Cristina Mihaela l-a citit în fața concurenților.

Citeste si: Cine este Geanina, femeia care s-a ținut de mână cu Jitaru de la „Puterea Dragostei”?! Cu ea a fost înșelată Mona

Cum au ajuns în România, cei doi au ales să se separe. De curând, Meda a postat un test de sarcină pozitiv pe contul său de socializare.
Acest lucru înseamnă că frumoasa blondină așteaptă un bebeluș. Alături de fotografia postată, Meda a mai scris: „Exact! Ați ghicit! Un prichindel!".

Tânăra mamă nu a mai oferit detalii legate de sarcină și nici de tatăl bebelușului. Meda a transmis că va reveni cu noi informații pentru urmăritorii săi.

Citeste si: Meda de la Puterea Dragostei este însărcinată pentru prima oară


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si