Ștefan Manolache a devenit cunoscut după relația pe care a avut-o cu bloggerița Ioana Grama. După primul eșec în dragoste, acesta a continuat să se întâlnească cu femei cunoscute din showbiz-ul românesc. Printre cuceririle ,,prințișorului taxiurilor”  se regăsesc nume cunoscute precum Silvia de la ”Bravo, ai stil!”, Andreea Antonescu, Calina Roman, o tânără din Iași care l-a făcut și tătic pentru prima oară. Iar ultima oară când a făcut publică o relație ,,cochetat” și cu fiica Andreei Berecleanu, pe care a părăsit-o pentru Andreea de la ,,Puterea Dragostei”.

Despărțirea scandaloasă: Andreea, fosta concurentă de la ,,Puterea Dragostei”, a pus capăt relației cu Ștefan Manolescu

Andreea și Ștefan pe vremea când formau un cuplu fericit

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: "Este o șopârlă de om". Scandal în casa "Puterea Dragostei": Radu, la un pas de bătaie cu mai mulți concurenți

Totul părea perfect, Ștefan părea că și-a găsit liniștea în brațele fostei concurente de la ,,Puterea Dragostei”, după atâtea ghinioane în dragoste. Cei doi își declarau public dragostea, îns susținătorii Andreei au încercat să o atenționeze. Pe rețelele de socializare, urmăritorii au înștiințat-o pe fosta concurentă de la ,,Puterea Dragostei” în legătură cu caracterul iubitului ei, văzut în spațiul public drept un ,,Casanova”. Andreea, i-a luat apărarea lui Ștefan Manolache și i-a apostrofat pe susținători. Mai ales, pe fane.

,,Am deschis și eu acum Instagramul și am văzut niște mesaje. Băi, măi… minunați! Unele dintre voi sunteți atât de frustrate sau nu aveți ce face, nu aveți ocupație că altfel nu-mi explic. Nu aveți și voi familie, iubit, un loc de muncă, ceva?! Ce vă interesează atât de mult de ce fac eu sau ce face Ștefan. 

Nu e treaba voastră! Dacă mi-o iau, e treaba mea” a spus, recent, pe rețelele de socializare, Andreea. Din păcate, inevitabilul nu a putut fi evitat.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Codruț de la Puterea Dragostei, oprit de polițiști noaptea trecută: „Pentru mine nu sunt restricții”

Ștefan Manolache ar fi înșelat-o pe Andreea cu o minoră

Potrivit paginii de Instagram Viperele Vesele, ,,prințișorul taxiurilor” ar fi cochetat cu o domnișoară, în vârstă de 15 ani. Și apropriații Andreei confirmă aceste zvonuri.

Despărțirea scandaloasă: Andreea, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, a pus capăt relației cu Ștefan Manolescu

Despărțirea scandaloasă: Andreea, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, a pus capăt relației cu Ștefan Manolescu
Despărțirea scandaloasă: Andreea, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, a pus capăt relației cu Ștefan Manolescu

Citeste si: Sărut incendiar în casa „Puterea Dragostei”. Radu și Antonia au dat frâu liber sentimentelor

Frumoasa concurentă de la ,,Puterea Dragostei” a decis să pună capăt poveștii de iubire dintre ea și Ștefan Manolache. Scos din sărite, pentru că Andreea i-ar fi dat papucii, acesta i-a trimis Andreei niște mesaje vocale în care ,,scuza” infidelitatea sa. Acesta susține că nu ar fi știut că domnișoara are doar 15 ani.Pe de altă parte, cuvintele jignitoare la adresa Andreei i-au oripilat pe fani. 

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

,, Cine vrea să se afirme?! Stai să vezi ce-ți fac eu ție! Te-ai jucat! Trimte-mi, te rog frumos, brățara.

Trimite-mi tot ce ți-am luat că vreau să le dau de pomană, efectiv nu meriți nimic. Doamne, Maica Domnului. Băi, ce... ești! Spune, măi, că te-am înșelat nu că stau cu fete de 16 ani! Dar eu știam că are 16 ani? Mă acuzi de pedofilie, nesimțito? Spune-mi, eu știam că aia are 16 ani, măi... care ești!”  , sunt câteva dintre acuzațiile dure pe care Ștefan le-a făcut la adresa Andreei prin mesaje vocale, potrivit cancan.ro.

Vineri, Andreea a fost în casa lui lui Ștefan ca să-și ia lucrurile.  Tânăra a găsit brățara, pe care fostul iubit i-ar fi cerut-o înapoi, lângă un bilet în care acesta și-a așternut cele mai ,,sincere” gânduri. Acesta a mărturisit că îi va lăsa cadou brățara cumpărată, drept cadou pentru ziua ei de naștere pe care o sărbătorește astăzi.

Citeste si: Roxana Buzoiu, fosta concurentă „Puterea Dragostei”, s-a mutat definitiv în Bulgaria cu iubitul său


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si