În urmă cu puțin peste un an, mai exact pe data de 14 mai 2020, a fost lansat primul produs al brand-ului românesc CLAXNET. Este vorba de S1, un set de căști wireless sport ideale pentru activitățile de tip outdoor.

În prezent, portofoliul CLAXNET cuprinde 6 produse care acoperă foarte bine nevoile din viata de zi cu zi. CLAXNET pune accent pe calitate dar și pe prețul avantajos.

Un exemplu excelent de produs al brand-ului CLAXNET este K100. Acesta este un dispozitiv electronic 2 în 1, care include o pereche de caști wireless in-ear și o baterie externa cu capacitatea de 5000 mAh. Printre avantaje se numara:- carcasa metalica, rezistentă- capacitatea mare a bateriei- sunetul impecabil, datorat specificației BT 5.0 Master Sound Effect

Citeste si: Cele mai bune 3 modele de aspirator vertical fără cablu ale acestui an

Un alt exemplu de produs al brand-ului CLAXNET este MP1, un mousepad cu încărcător wireless, adică acel device util pentru cei care lucrează la birou și petrec mult timp în fața calculatorului. CLAXNET MP1 este un mousepad full-size cu tehnolgie de încărcare wireless integrată. În acest fel, nu numai că veți putea utiliza mouse-ul fără probleme în activitățile pe care trebuie să le îndepliniți la birou, dar veți putea uita de multitudinea de cabluri necesare pentru încărcarea smartphone-ului, încărcarea caștilor sau chiar a mouse-ului în sine sau a altor device-uri care necesita încărcare fără fir.

În ziua de astăzi, majoritatea smartphone-urilor vin cu posibilitatea încărcării wireless. Astfel, dacă lucrați la birou și utilizați mousepad-ul CLAXNET MP1, puteți uita de cablul de încărcare. Tot ce trebuie să faceți este să vă așezați telefonul pe acesta, lângă mouse și asta este tot.

Produsele CLAXNET disponibile în acest moment sunt:

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

• S1 – caști wireless sport

• S30 – cască bluetooh

• W1 – încărcător rapid wireless

• MP1 – mousepad cu încărcător wireless

• QC3 – adaptor încărcător USB

• K100 – caști wireless și baterie externă 2 in 1

Toate aceste produse CLAXNET sunt disponibile atât în România cât și în Bulgaria sau Ungaria. De asemenea, se urmărește dezvoltarea business-ului atât în țară cât și extinderea și comercializarea produselor pe o piață mult mai larga, internațională în adevăratul sens al cuvântului. În ceea ce privește disponibilitatea produselor la noi în țară, acestea pot fi achiziționate simplu și rapid printr-o comandă online prin intermediul principalelor magazine online romanești – eMAG.ro, LivrareGratuita.ro, CEL.ro, DOMO, iHunt, etc.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si: Schimbăm tot mai des electrocasnicele

Așa cum este și normal, toate produsele beneficiază și de garanție, aceasta fiind de 12 luni, atât pentru persoanele fizice cât și pentru persoanele juridice.

Garanția este valabilă în baza dovezii de achiziționare a produsului, fie o factură, fie o chitanță, însă, se poate accepta și un email de confirmare de comandă sau un print screen al istoricului comenzilor în cazul în care factura sau chitanța nu sunt disponibile.

Detalii importante cu privire la această companie românească dar și în ceea ce privește gama de produse disponibilă, puteți descoperi la numai un simplu click distanță, accesând site-ul claxnet.ro. În cazul în care aveți orice întrebare sau nelămurire, pe site aveți puse la dispoziție datele de contact necesare și le puteți trimite un mesaj celor de la CLAXNET rapid, prin intermediul unui formular.

Citeste si: Electrocasnice noi pentru spitale


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si