Destin tragic pentru Bogdan, tânărul care se vindecase de cancer în Turcia! Ce l-a omorât pe băiatul de 20 de ani

Soarta nu l-a iertat pe Bogdan, tânărul de 20 de ani bolnav de cancer care s-a vindecat în Turcia.

C.D., joi 11 aprilie 2019 , 08:56

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Bogdan, 20 de ani, a primit o șansă la viață în Turcia. Atunci când în România nu îi mai dădea nimeni nicio speranță, a fost salvat într-un spital din străinătate.

Visul frumos n-a durat, din păcate, decât puțin. După ultima operație, băiatul reușise să facă primii pași în salon, însă s-a stins din cauza unei infecții la plămâni.

Citeste si: Părinții sunt disperați. Copilul a dispărut de acasă

Bogdan Marghiol fusese diagnosticat cu cancer la testicule și, după ce l-au operat în România, a fost anunțat că boala i s-a răspândit în tot corpul. După acțiunea de strângere de fonduri, Bogdan a reușit să plece în Turcia unde, cu ajutorul operațiilor și a tratamentului, învinsese boala și începuse să facă primii pași spre un nou viitor.

Din păcate, familia lui Bogdan a anunțat că băiatul s-a stins din cauza unei infecții la plămâni. Pe pagina de Facebook a lui Bogdan s-au strâns sute de mesaje de condoleanțe: „Este dureros să pierzi o fiinţă dragă. Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoşirea lui, dar moartea a fost mai puternică şi ni l-a smuls dintre noi. Îl vom păstra în inimile noastre tot restul vieţii. Dumnezeu să-l ierte şi să-i primească sufletul în gradina sa. Condoleanțe și multă putere familie îndoliate 😭😭 / Eu... nu pot să cred că nu mai ești...Refuz sa cred asta, verișorul meu... Mi-ai spus că te întorci și o să ieșim toți ☹️ de ce nu te-ai mai întors??
Zbor lin printre îngeri, dragule! ☹️Dumnezeu să te odihnească în pace!!!! / Off, Doamne, nu pot să cred Dumnezeu să te ierte, băiatul meu frumos 😭😭😭suflet curat”.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si