Plajele mărginite de palmieri, apele turcoaz, nisipul alb fin și chiar orașele spectaculoase din aceste destinații sunt printre ingredientele care-ți vor răsfăța toate simțurile.

Unde poți experimenta toate acestea? Profesioniștii agenției de turism Perfect-Tour.ro au întocmit o listă cu destinații exotice pe care trebuie să ajungi să le explorezi! De asemenea, aceștia îți recomandă și câteva opțiuni de cazare pline de farmec. Dacă ai nevoie de suport pentru alegerea unei vacanțe într-o destinație exotică, nu ezita să intri în contact cu agenții de turism pe [email protected]

sau la 031 9596.

Bali, Insula Zeilor

Acest paradis tropical este recunoscut pentru plajele sale frumoase, templele uimitoare și jungla luxuriantă. Fie că ești un yoghin care caută liniște, un iubitor de cultură care dorește să exploreze templele antice, un surfer care vrea să se bucure de valuri bune ori un călător avid să descopere noi destinații, Bali are ceva pentru toată lumea.

Ca să te bucuri de o vacanță exotică fără cusur în Bali, alege cazări verificate și recomandate de agenții de turism Perfect-Tour. De exemplu, poți opta pentru Tanah Gajah by Hadiprana 6*, un resort înconjurat de câmpuri de orez, situat la doar 3 km de centrul orașului Ubud.

În zonele muntoase ale Ubudului se află și Viceroy Bali Resort 5*, un resort cu piscină infinită și vedere la junglă.

Centrul spa Lembah din interiorul resort-ului pune la dispoziţia turiștilor o varietate de tratamente corporale, iar în sala de gimnastică se desfășoară cursuri private de yoga.

Conrad Bali 5* este o altă variantă excelentă de cazare. Situat pe malul mării, cu acces la plajă, acest resort oferă turiștilor numeroase posibilități de petrecere a timpului liber: drumeții cu bicicleta, cursuri de gătit, cursuri de yoga sau dans indonezian.

Alte cazări recomandate în Bali sunt și Amankila Bali Resort 6*, The Club at the Legian Bali 6*,Alila Villas Uluwatu 6* sau Capella Ubud Resort 6*. Descoperă toate cazările recomandate în Bali pe https://www.perfect-tour.ro/tip-oferte/fit-bali/ și alege destinația preferată.

Maldive, paradisul tropical indian

Maldive este o destinație cu un farmec unic. Aici, viața marină extinsă, lagunele de smarald, vegetația luxuriantă sunt o adevărată expoziție de culori. Arhipelagul adăpostește cele mai frumoase plaje din lume și este aproape imposibil să nu te îndrăgostești de ele. Apele albastre care sărută nisipul alb te fac să visezi la nesfârșit, iar apusurile magice completează amalgamul de emoții. Insula este perfectă pentru a luna de miere sau pentru o evadare romantică.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Unde te poți caza în Maldive pentru o vacanță de vis? Baglioni Resort Maldives- The Leading Hotels of the World 6* este situar la doar 60 de m de plaja Maagau, în Atolul Dhaalu. Proprietatea pune la dispoziție diverse facilități, precum un restaurant, un bar și o grădină. Turiștii beneficiază de piscină în aer liber, centru de fitness, recepție deschisă non-stop, program de divertisment în timpul serii și multe altele.

Înconjurat de ape limpezi, Cinnamon Dhonveli Maldive 4* este un resort care oferă oaspeţilor o experienţă exclusivistă într-un paradis al surferilor. Acesta deține un centru spa de prim rang, o piscină în aer liber şi un centru de fitness. Suitele sunt amenajate foarte frumos, au tavan cu stuf, podea din lemn masiv și au o vedere uimitoare la ocean.

Situat pe cea mai mare insulă din atolul Dhaalu, Kandima Maldives 5* deține cea mai mare piscină în aer liber din Maldive, cel mai mare club pe plajă, precum și terenuri de tenis și baschet. Acesta pune la dispoziție un centru de biologie marină, un studio de artă și cursuri de gătit. Descoperă mai multe cazări în Maldive pe https://www.perfect-tour.ro/tip-oferte/fit-maldive/, iar dacă ai nevoie de suport în alegerea locației preferate, nu ezita să contactezi agenții de turism Perfect-Tour.ro!

Destinații exotice și cazări pline de farmec pentru vacanțe perfecte

Destinații exotice și cazări pline de farmec pentru vacanțe perfecte

Thailanda, țara surâsului

Una dintre cele mai renumite destinații exotice de vacanță, Thailanda își încântă oaspeții cu o varietate de lucruri de văzut și făcut, de la cultură, religie, mâncare, natură până la aventură, sport și alte activități relaxante.

Plajele și insulele Thailandei sunt de neratat, deoarece frumusețea și unicitatea lor sunt uluitoare. De asemenea, aici poți practica o gamă largă de activități acvatice, precum snorkelling, scuba-diving, parasailing și jet ski. Cât despre mâncare, suntem siguri că preparatele autentice, fie ca sunt savurate pe stradă sau la cele mai fine restaurante, nu vor dezamăgi pe nimeni.

Dacă vrei să te bucuri de toate acestea și multe altele, iar serile să-ți aducă tihna mult dorită, alege una dintre cazările propuse de agenții de turism Perfect-Tour.ro!

Aflat pe plaja Bophut din Koh Samui, resort-ul Anantara Bophut Resort & Spa 5* este situat în mijlocul unei grădini amenajate și are un aer tropical. Proprietatea are o piscină spa şi facilităţi de fitness de 5 stele. Turiștii se pot răsfăţa cu un masaj liniştitor la Anantara Spa sau se pot bucura de sporturi acvatice şi croaziere la asfinţit în golful Bophut. De asemenea, resortul pune la dispoziția doritorilor și cursuri de yoga sau artizanat.

Citeste si: Andreea Tonciu, dezvăluiri neașteptate despre mama sa! Ce pedepse primea diva când era mică: „Nu îmi mai dădea ghiozdanul să mă duc la școală. Mă trimitea cu punga.”- kfetele.ro

Citeste si: "M-am trezit chemată la criminalistică, înțelegeți ce spun?". Claudia Pătrășcanu reacționează după ce fosta ei soacră a dat-o din nou în judecată- radioimpuls.ro

The Naka Island 5*- a Luxury Collection Resort & Spa- se află pe o insulă exotică din Marea Andaman. Complexul este amplasat în mijlocul unui peisaj tropical, la doar 10 minute de mers cu șalupa din portul de agrement Ao Por Grand Marina. Resortul la dispoziție vile luxoase cu piscină privată, plajă privată, o sală de gimnastică și un centru spa de talie mondială.Turiștii care aleg această destinație de cazare pot beneficia gratuit de serviciul de transfer dus-întors cu șalupa.

Phulay Bay Ritz-Carlton Reserve este situat de-a lungul țărmului Mării Andaman, în orașul Krabi. Hotelul de 6* oferă servicii de majordom nonstop, o piscină infinită, un centru spa și cinci restaurante. Turiștii care aleg acest resort se bucură de camerele de lux cu un decor thailandez frumos din lemn și băi elegante, amplasate într-o grădină tropicală.

Alte cazări thailandeze care-ți vor asigura o vacanță exotică perfectă sunt și Amanpuri Resort 6* în Phuket, Six Senses Samui Resort 5* în Koh Samui ori Banyan Tree Krabi-SHA Plus în Krabi. Ca să descoperi toate facilitățile resort-urilor thailandeze și să îți alegi destinația preferată, intră pe https://www.perfect-tour.ro/tip-oferte/fit-thailanda/!

Orice destinație exotică ai alege pentru următoarea ta vacanță, suntem siguri că vei trăi experiențe memorabile și că toate descoperirile te vor îmbogăți sufletește.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si