Seychelles, Italia si Grecia par a fi destinatiile preferate ale politicienilor. Deputatul Radu Popa si-a cumparat din iarna vacanta pentru insoritele insule din Oceanul Indian!

RADU POPA: "Vacantele de vara daca le cumperi iarna sunt mai ieftine si vara daca cumperi sunt de asemenea putin mai ieftine. Nu am avut bani sa mergem la Mamaia, ne-am dus in alta tara"



Deputatul spune ca s-a simtit mai rasfatat in Seychelles.


"Seychelles-ul este paradisul terestru al lumii e ceva inimaginabil, o frumusete zguduitoare...am facut scuba diving, am facut snorkeling, ne-am plimbat cu barcile, a fost f frumos, am vazut reciful de corali"

GABRIELA FIREA, ZI DE NASTERE IN GRECIA!

Desi abia s-a instalat in noua functie de primar, Gabriela Firea si-a luat concediu. A plecat in Grecia cu sotul si cei doi baieti. Ziua de nastere a sarbatorit-o la greci. Prietenii i-au pregatit insa o supriza: un tort in culorile nationale.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro



ITALIA... ATRACTIE PENTRU POLITICIENI

"Avand in vedere ca Alex are 6 ani si este la varsta la care descopera lumea, am fost sa vedem Vezuviul si Pompeiul", spune Diana Tusa.

Dar vacanta Dianei Tusa a fost perturbata de evenimentele tragice din Nisa. Cand ai in familie un jurnalist...este imposibil sa nu citesti toate stirile.

"Sotul meu lucreaza in presa, asa ca au fost cateva nopti in care el a lucrat, chiar fiind in concediu, si eu nu am avut ce face decat sa urmaresc stirile si sa le comentez atunci cand am
considerat necesar."



UDREA...REDESCOPERA ROMANIA

Nu degeaba pe vremea cand  promova turismul din Romania Elena Udrea a lansat sloganul descopera Romania. De cand are probleme cu justitia Elena Udrea isi petrece vacantele exclusiv pe litoralul romanesc.



DE PE COASTA DE AZUR...PE PLAJA DE LA MAMAIA!

S-au dus vremurile in care Adriean Videanu juca table pe plaja la Monaco. Acum face baie in Marea Neagra. Isi rasfata sotia si pare ca a devenit un roman de rand.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si