Imaginile surprinse au fost imortalizate de un trecător, în comuna Stejari, județul Gorj, iar în acestea se observă cum trei bărbați încarcă omătul într-o pătură pe care o aruncă peste gard.
Cei trei se amuză de situație, iar unul dintre localnicii prezenți îi întreabă, mai în glumă, mai în serios, dacă pătura are ITP-ul făcut.

Citește și: Avertizare pentru turiștii din România. A fost emis un Cod roșu de avalanșă

Imaginile au ajuns pe internet, dar și în posesia edilului. Acesta nu a părut deranjat de situație, ba chiar a spus în glumă că le-ar fi putut da asistaților social un arzător cu butelie, care să topească mai ușor zăpada.

Citește și: VIDEO |Arafat, declarații despre avalanșa din Munții Făgăraș: „Dacă drumul era închis, turiştii de la cabana Capra nu şi-au pus doar viaţa lor în pericol, ci şi pe cea a salvatorilor”

Avertizare pentru turiștii din România. A fost emis un Cod roșu de avalanșă

Autoritățile au emis un cod roșu de avalanșă în România, iar turiștii sunt rugați să evite aceste zone montane în următoarea perioadă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

La  Rânca  riscul de avalanșă a crescut semnificativ, în urma căderilor masive de zăpadă și a stratului de zăpadă ce a atins doi metri înălțime.

Citește și:  Turiști evacuați din cauza căderilor masive de zăpadă. Cele 30 de persoane au fost cazate într-o unitate de la marginea staţiunii Păltiniş

”Avem grad de avalanșă anunțat de către Institutul Național de Meteorologie de trei sau chiar patru pe o scară de la unu la cinci”, a declarat directorul Salvamont, Sabin Cornoiu.

"În continuarea verificărilor privind evenimentul care a avut loc în noaptea de 4 spre 5 februarie, pe DN 7C, în zona unei unităţi de cazare turistică, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Albeştii de Argeş desfăşoară cercetări într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune, conform art. 244 din Codul penal",   a anunţat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş, potrivit Agerpres.

Citește și: Frig cumplit, în România, până pe 10 februarie 2023. Cod galben de vânt şi viscol până luni seară


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si