Detalii cutremurătoare! Cum a fost, de fapt, violată Luiza de Dincă și de complicele lui! ”A bătut-o de multe ori în camera ororilor”

Gheorghe Dincă a recunoscut că a avut complici atunci când a violat-o pe Luiza Melencu.

Cornelia Ionescu, vineri 29 noiembrie 2019 , 08:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Detalii cutremurătoate ies la iveală în cazul Caracal. Ieri, oamenii legii l-au reținut pe Ștefan Risipițeanu, complicele lui Dincă în ororile făcute în Caracal. Bărbatul a arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce Tribunalul București a admis cererea procurorilor. Acesta este acuzat că ar fi violat-o pe Luiza Melencu atunci când era sechestrată în casa lui Gheorghe Dincă.

Înainte de pronunțare, avocatul incriminatului, Valentin Vladu, a declarat că nu sunt probe suficiente împotriva clientului său și, dacă se va dispune arestul preventiv, decizia va fi contestată.

Pe de altă parte, surse judiciare susțin că acuzele aduse lui Ștefan Risipiceanu sunt probe solide, și anume probe de ADN și mărturisirea lui Gheorghe Dincă. Acesta le-a spus anchetatorilor, pe 1 noiembrie, că ar mai fi o parte implicată în acest caz, adică un bărbat care ar fi violat-o pe Luiza, culmea, chiar în prima zi în care a fost răpită de Gheorghe Dincă.

"Inculpatul, 46 de ani, a intrat în atenția DIICOT încă de la începutul preluării cauzei la structura centrală, iar acum confirm că au fost administrate probe suficiente, științifice și testimoniale, pentru a formula acuzații oficiale. La 14 aprilie, jurul orei 12, după ce Gheorghe Dincă a răpit-o prin constrângere cu acte de violență pe Melencu Luiza, care aștepta la ocazie, a dus-o la domiciliul acestuia pentru exploatare sexuală în interes personal și a fost surprins de inculpatul reținut”, a spus miercuri Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT.

”La explicațiile ocupate de Dincă Gheorghe, în sensul că victima e o fată pe care a adus-o pentru a intreține relații sexuale, inculpatul reținut i-a solicitat să  ii permită și lui intreținerea unei asemenea relații cu Melencu Luiza. În aceste imprejurări, pentru a-și conspira faptele, inculpatul Dincă Gheorghe a fost de acord. Astfel, în aceeași zi, în camera unde dormea Dincă, prin constrângere manifestată prin violențp fizică și verbală, cei doi au violat-o pe tânără”, a mai spus Hosu

Luiza a fost violată de mai multe ori de Dincă și complicele său! ”A fost legată”

Mai mult, conform unor alte surse din caz, Luiza a fost violată de mai multe ori de Dincă și complicele său și chiar cu bestialitate. ”Ștefan Risipiceanu  a observat-o pe fata sechestrată în mașină și a dorit și el să participe, ulterior, la actele sexuale din casă. Omul locuia acolo, se ocupa de treburile criminalului și i-a spus că îl va da de gol dacă nu va face amor cu adolescenta, în camera obscură în care a fost băgată și legată”, au spus persoane din caz, care au mai specificat și faptul că tânăra a și fost lovită dur peste față și corp fără a se putea apăra, în momentele în care era molestată.

 

 

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si