Câte volume are, de fapt, dosarul Caracal! La procurori au ajuns doar 7 ”Am studiat o parte din dosar...rând cu rând”

Aproape 4 luni au trecut de când ”cazul Caracal” privind dispariția a două tinere, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, a fost întors pe toate părțile.

Author: C.L. marți 26 noiembrie 2019 , 10:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Sunt tot aproape 4 luni de când Gheorghe Dincă se află în arest, după ce a fost ridicat de oamenii legii din locuința sa din Caracal, acolo unde susține că le-a dus atât pe Luiza Melencu în aprilie, cât și pe Alexandra Măceșanu, la finalul lunii

iulie, și unde spune că le-ar fi și omorât pe cele două tinere.

În cele 4 luni de anchetă, procurorii DIICOT au strâns numeroase probe. O parte din dosar, 7 volume mai exact, a fost depus în instanță, iar procesul lui Gheorghe Dincă ar putea începe în curând.

Dar, se pare, conform unor informații, citate de media, că în total, procurorii au 15 dosare cu probe, declarații și informații în cazul Caracal.

Mama Luizei Melencu a mers săptămâna trecută la DIICOT unde a parcurs timp de 9 ore o parte din dosarul dispariției fiicei sale. Mama Luizei a vrut să știe care sunt probele care s-au strâns la dosar până la această oră, dar și ce se întâmplă cu raportul de la FBI. La ieșirea din sediul DIICOT, Monica Melencu a declarat că, din punctul ei de vedere, nu există probe că fetele ar fi fost ucise.

”Eu nu am văzut o probă că cele două fete au fost ucise. Doar declarația lui (n.red. a lui Gheorghe Dincă). Alte declarații sunt contradictorii, și ale familiei. Am citit rând cu rând. Vă garantez că fetele sunt traficate. Nu există dovezi. Am studiat o parte din dosar, o parte e trimis in instanță”, a precizat Monica Melencu, la ieșirea de la DIICOT.

Citeste si: Gheorghe Dincă i-a șocat pe bucătari în pușcărie! Ce a refuzat să mănânce criminalul din Caracal, iar familia a trimis imediat pachet

Citeste si: ȘOC DE ULTIM MOMENT! Ce a spus Gheorghe Dincă despre Luiza! ” Nu va fi gasită niciodată”

Citeste si: Noul avocat al familiei Luizei Melencu, despre Gheorghe Dincă ”Va fi omorât în închisoare”

Gheorghe Dincă a studiat cele 7 dosare din ”cazul Caracal”, trimise la instanță

Pe de altă parte, și Gheorghe Dincă a studiat dosarul în cazul Caracal, în cazul său, este vorba chiar despre cele 7 dosare care au ajuns la instanță. Gheorghe Dincă a fost adus din arest pentru a afla toate acuzațiile care i se aduc în acest dosar.

Avocatul său, care l-a însoțit, a precizat că acesta a studiat dosarul, dar a spus nimic. ”A studiat dosarul, acele 7 volume pe care le-au studiat și ceilalți avocați. Vrea și el să studieze dosarul. Nu a zis nimic”, a declarat Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheoghe Dincă.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si