UPDATE: Potrivit informatiilor obtinute de reporterii Stirile Kanal D, femeia se numeste Iancu Mirela, avea 31 de ani si era contabila la o firma de transport din Bucuresti, iar sotul ei, in varsta de 45 de ani, era sofer. Impreuna au o fetita in clasa a IV-a si ar fi divortat in urma cu o saptamana. 

Un angajat al firmei de transport unde lucra femeia a declarat ca nu s-au auzit impuscatur, desi au fost trase sase focuri de arma. Barbatul si-a ucis sotia folosind un pistol cu bile de metal. Dupa crima a mers la casa din Calarasi pe care o detinea, unde si-a pus capat zilelor. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Sursa foto: Facebook

Potrivit Politiei Capitalei, Serviciul Omoruri a fost sesizat marti ca, la o societate comerciala din Sectorul 5 al Capitalei, o angajata in varsta de 31 de ani a fost agresata si impuscata in cap de catre sotul acesteia, care apoi a fugit.

Anchetatorii au facut cercetarea la locul faptei, iar trupul neinsufletit al femeii a fost transportat la Institututul National de Medicina Legala pentru efectuarea necropsiei.

Dupa cateva ore de cautari, barbatul, in varsta de 45 ani, a fost gasit decedat, intr-o comuna din judetul Calarasi.

In urma verificarilor, anchetatorii au stabilit ca barbatul detinea legal un pistol cu bile, iar sotia acestuia nu a formulat plangeri la Politie ca sotul sau o agreseaza sau o ameninta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si