Cinci oameni raniti si cel putin patru masini avariate in urma unei banale neintelegeri conjugale. Potrivit martorilor, barbatul s-ar fi certat cu sotia sa in timp ce conducea dinspre Calea Grivitei spre Calea Victoriei. Intr-un moment de furie, acesta a accelerat si a izbit violent masinile care erau stationate la semafor.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Dupa ce s-au dat jos din masina, soferul si sotia sa au continuat scandalul. A fost nevoie de interventia unor politisti locali pentru a-l imobiliza, nu inainte ca acesta sa se loveasca singur cu capul de parbrizul unui taxi.

In urma anchetei, politistii si procurorii au constatat ca barbatul nu a avut niciodata permis de conducere. Mai mult, el si sotia sa se pare ca se aflau sub influenta produselor stupefiante. Anchetatorii au gasit si o punguta in masina acestora care ar contine cateva grame de cocaina. Pe numele barbatului s-a deschis acum dosar penal pentru tentativa de omor si conducere sub influenta produselor stupefiante.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si