"Beleaua" se pare că este porecla adolescentului de 16 ani care, împreună cu un alt tânăr de 20 de ani, ar fi comis crima din Parcul Crângași, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro.

Cine este "Beleaua"?

Adolescentul în vârstă de 16 ani, suspect în cazul crimei din Parcul Crângași, ar avea porecla de "Beleaua". Conform sursei citate anterior, tânărul ar fi practicat kickboxing de performanță.

În mediul online acesta ar fi pozat într-o persoană agresivă, care ar fi avut legături cu lumea interlopă. Mai mult decât atât, minorul ar fi fost în atenția autorităților din cauza relațiilor pe care le avea cu unele persoane suspecte.

Adolescentul este arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile, potrivit aceleiași surse. În aceeași situație se află și tânărul de 20 de ani.

Citește și: Crimă odioasă în București! Un bărbat a fost ucis în bătaie de doi tineri, în fața Parcului Crângași

crima crangasi

Imagini din Parcul Crângași după crimă

[Sursa foto: Capturi Știrile Kanal D]

Cum s-a petrecut crima din Parcul Crângași?

La data de 14 mai 2024, un bărbat a fost ucis în bătaie în fața Parcului Crângași. Odioasa crimă a avut loc după ce victima ar fi încercat să îi ia apărarea unei tinere, moment în care un adolescent de 16 ani și un tânăr de 20 de ani ar fi început să îl lovească cu niște crengi.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Scenele șocante s-au petrecut în fața martorilor, care au făcut declarații halucinante despre cum s-a desfășurat crima.

"Doi puști ar fi rupt o creangă din copac și i-ar fi dat la ceafă", a spus un martor, potrivit antena3.ro.

„L-au omorât în bătaie! A încercat să-i ia apărarea unei fete care era în conflict cu cei doi și pentru că s-a băgat au dat cu bâtele în el până l-au lăsat inconștient”, a spus un martor, conform Observator.

Citește și: El este bărbatul ucis cu sânge rece în Crângași! Cei doi ucigași l-au snopit în bătaie cu niște pari

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

ucis in crangasi

Bărbatul ucis în Parcul Crângași

[Sursa foto: Capturi Știrile Kanal D]

Pentru victima celor doi tineri, un bărbat în vârstă de 46 de ani, echipajul medical nu a putut face nimic pentru a-l salva.

„Agresiunile au început pe trotuarul din apropierea parcului, iar protagoniștii s-au deplasat până în mijlocul unei intersecții, acela fiind locul în care au fost aplicate loviturile care au produs decesul victimei. La agresiuni a asistat un număr mare de persoane – pietoni și conducători auto, cărora le-au fost provocate sentimente de teamă, revoltă și indignare, fiind astfel tulburată ordinea și liniștea publică”, au transmis anchetatorii, potrivit adevarul.ro

.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si