"Nepotica mea a murit prin inec. Ne-a cutremurat ce am vazut. Nu era moarta cand a aruncat-o in fantana", spun rudele.

"A sarit cu cutitul, dar el niciodata nu a recunoscut lucrul acesta si fetita a salvat-o. Fetita a salvat-o ca fetita a vazut scandalul. Mergea la serviciu, venea acasa le facea de mancare, le facea curatenie, dupa care iar incepea balamucul.

Voia sa se scape, voia sa plece", mai spun rudele.

Maria a crezut ca divortul o va salva din relatia monstruoasa. Sora femeii povesteste ca, de curand, se interesase la banca de un credit. Voia sa-si cumpere o casa si sa plece impreuna cu fata. 

Tatal femeii a presimtit, parca, sfarsitul. I-a spus sa aiba grija, insa, probabil ca, pentru copii, tanara a ales sa ramana alaturi de el, pana cand urma sa se pronunte divortul. In seara de Craciun, barbatul si-ar fi aratat monstruoasa fatza chiar in casa unor vecini, pe care ii vizita impreuna cu fiica si cu sotia.   "In toata seara, in toata dimineata el se lua de ele, se certa. Dimineata a venit copilul si mi-a spus ca nu raspunde mama sa si sora sa si nu cumva e la mine? Ei eu i-am spus ca nu-i la noi", povesteste cineva.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Baiatul a fost cel care si-a gasit tatal aproape de ultima suflare, in sura casei.
Acum, barbatul se afla in spital, sub paza politistilor. Medicii l-au reintors in coma indusa.

In disperare si cuprins de remuscari, barbatul a lasat doua bilete in care a incercat sa-si motiveze groaznicul gest. Unul dintre ele a fost lasat fiului. In el a scris ca s-a ajuns la dubla crima pentru ca cele doua, mama si fiica, l-ar fi provocat.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si