De trei saptamani, de cand Valentina Chirac, tanara de 38 de ani a fost gasita fara viata in locuinta din Madrid, familia ei de acasa nu mai are liniste. Mama si tatal tinerei incearca sa afle cine le-a ucis fiica, desi anchetatorii spanioli nu au facut publice date din dosar. Chiar daca la prima vedere, sotul femeii parea "painea lui Dumnezeu", soacra lui, din Galati a facut astazi declaratii uluitoare.

 
Lisaveta Rizea -  In 2012 cand am fost la el, era sub o identitate falsa. Era urmarit de politie din cauza drogurilor. A fost traficant de droguri si in anul ala, in 2012, el a iesit de sub control judiciar si a revenit la numele lui.10:25

 


Presa din Spania vine cu doua ipoteze socante in cazul mortii suspecte a romancei. Prima ar fi ca Valentina s-ar fi sinucis, desi parintilor le pare greu de crezut, avand in vedere felul in care a fost gasita.
 
Lisaveta Rizea- mama tinerei decedate: Putea ea sa se sinucida si cu mainile legate? Si avocata i-a spus baiatului si politia a recunoscut ca asa au gasit-o. Ginerele dvs a declarat ca el cand a plecat, sotia lui era in viata. Asa stim si noi.
 

Cea de-a doua varianta adusa in discutie de presa iberica se refera la un joc sexual pe care cei doi soti l-ar fi practicat.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Lisaveta Rizea- mama tinerei decedate: Eu am fost in Spania si nu am vazut asa ceva. Am fost cu ei in casa. Am dormit in acelasi pat cu ei ca nu aveam cum. Dar nu.

Citeste si: A murit directorul unui renumit hotel din Romania! Mesajul sotiei e cutremurator: "O sa te ador toata viata, sufletul meu pereche"

Desi autoritatile spaniole l-au arestat deja pe Jose Arellano (43 ani), sotul romancei, principalul suspect in ancheta refuza sa recunoasca fapta, insistand pe varianta ca ar fi nevinovat

Sandica Rizea- tatal tinerei decedate: Cat a stat la noi a fost ok. Mi s-a parut foarte bine. Nu ati simtit ca este ceva ciudat cu el? Nu, era comic. Cat a stat la noi, o saptamana, atat l-am cunoscut. Il credeti in stare sa fi facut asa ceva? La timpurile de azi, s-ar putea. Il vezi asa, dar pana nu traiesti cu el, nu stii ce-I poate capul.
 
Anchetatorii spanioli au cerut o a doua necropsie si au anuntat rudele din Romania ca nu le pot da trupul neinsufletit al Valentinei intrucat nu au finalizat ancheta.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si