Deţinutul evadat de la un punct de lucru al Penitenciarului Satu Mare a fost prins de poliţişti

Deţinutul de la Penitenciarul Satu Mare care a evadat de la un punct de lucru al unităţii a fost prins, duminică seară, de poliţişti, în localitatea Madaras.

Author: K.B. duminică 28 iunie 2020 , 18:20

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Poliţia Judeţeană Satu Mare a anunţat că persoana evadată a fost prinsă de către poliţişti în urmă cu puţin timp.

”A fost depistată de către o echipă mixtă formată din poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Satu Mare şi Secţia Beltiug pe raza localităţii Madaras”, a precizat sursa citată.

Citeste si: Se revine la declarația pe propria răspundere?! Cine trebuie să completeze formularul

Sâmbătă, în jurul orei 11.30, deţinutul Marius Varga, în vârstă de 25 de ani, condamnat definitiv la trei ani şi două luni de închisoare pentru tâlhărie calificată, a părăsit un punct de lucru exterior din municipiul Satu Mare. El executa pedeapsa în regim semi-deschis.

Citeste si: Nimeni nu mai respectă regulile de distanțare socială! Este halucinant ce s-a întâmplat în acest weekend

“În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv: blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimiterea de echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Satu Mare, Inspectoratul Judeţean al Jandarmeriei Satu Mare şi Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră”, se arată într-un comunicat al Penitenciarului Satu Mare.

Sursa citată menţiona că părăsirea fără autorizare a punctului de lucru aflat în exteriorul locului de deţinere este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte cu închisoare de la şase luni la trei ani.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si