În Bulgaria prețurile sunt mai mici, așa că oamenii preferă să meargă în țara vecină pentru a se relaxa. Costurile sunt mai mici, așa că își pot permite vacanțe alături de toată familia. Unii au parte, însă, de mari dezamăgiri când ajung acolo.

Citește si: VIDEO| Stațiunea Mamaia, tot mai evitată de către turiști: „Prețuri duble, triple chiar!”

Mii de turiști preferă ca în fiecare an să lase litoralul românesc pentru litoralul din afara țării, asta deoarece susțin că acolo prețurile sunt mult mai mici, iar condițiile mult mai bune.

Experiențele românilor în Bulgaria

Bulgaria este foarte aproape de România. Mii de turiști merg în fiecare sezon estival în acest loc, însă au parte și de dezamăgiri.

Citește si: Cu hălcile de carne pe plajă

Oamenii spun că așteaptă foarte mult în vamă, iar apoi au de străbătut un drum pustiu până ajung pe litoral, ceea ce cele mai multe ori poate fi obositor pentru șoferi.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Prețurile la cazare sunt mici, iar condițiile nu sunt exact pentru numărul de stele la care se încadrează hotelul. Așadar, condițiile lasă de dorit.

Citește si: VIDEO-Insule de nisip pe Dunăre

La finalul sejurului, hotelurile aleg să ceară și o taxă de parcare pentru turiștii care au venit să se cazeze în locațiile lor.

Turiștii afirmă că în hoteluri lifturile ajung să se blocheze între etaje, iar în camerele în care sunt cazați ușile nu se închid atât de bine.

Totodată, nu există săpun sau gel de duș în cameră, iar uscătoarele de rufe sunt ruginite în cea mai mare parte.

Citește si: Pe această plajă un șezlong costă 500 de euro. Ce spun turiștii

Mâncarea de la all inclusive este bună, însă porțiile sunt prea mari, astfel că o mare parte din meniu e aruncată la scurt timp după servire.

Turiștii spun că și situația de pe plaje s-a schimbat. Șezlongurile și umbrelele s-au degradat foarte mult și nimeni nu mai investește pentru a le recondiționa.

Citește si: Alertă pe litoralul românesc! Plajele s-au umplut de șerpi- Momente de panică pentru turiști- Video


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si