Nimic nu mai intră, nimic nu mai iese din Poşta Română de 2 zile. În majoritatea oficiilor poştale e grevă!
Oamenii spun că nu mai pot munci 12 sau chiar 14 ore pe zi în condiţii de muncă greu de imaginat şi pe salarii de nimic.
Urmăriţi imaginile surprinse de colegii mei cu o cameră ascunsă.
"Dam cu apa, sa spalam, ca nici femeie de serviciu nu avem, asta este, trebuie sa facem curatenie", spun oamenii.
Acestea sunt conditiile mizere in care muncesc postasii din mai toata tara. In Arad, factorii postali au incetat de ieri munca.
VOX MODIFICAM VOCEA!!!!!!!!!1 din reporters, Larisa Hogea, posta romana
"Astea sunt conditii de munca? Chiuveta aceasta? Paianjenii ne cad in cap, pe vasul de toaleta nici nu te poti pune", spun angajatii.
Sunt imaginile care pe noi ne socheaza, dar in care ei trebuie sa lucreze zi de zi.  Oficiile postale nu au fost renovate niciodata.
Le-am solicitat mai marilor Postei Romane sa ne ofere o explicatie in privinta condiilor mizere. Raspunsul nu sufla o vorba despre conditiile de munca.
CARTON: RASPUNSUL REPREZENTANTILOR POSTEI ROMANE
"Protestul salariaţilor din Poşta Română, aflat în afara cadrului legal, a afectat semnificativ activitatea operatorului naţional de servicii postale[...] Blocarea activităţii va duce la pierderea contractelor din care compania îsi obţine veniturile atât de importante pentru menţinerea locurilor de muncă.
[...]", au raspuns reprezentantii Postei pentru jurnalistii Kanald.
Mai mult, reprezentantii Postei Romane sustin ca vor mari salariile angajatilor incepand de anul viitor."Dam cu apa, sa spalam, ca nici femeie de serviciu nu avem, asta este, trebuie sa facem curatenie", spun oamenii.
Acestea sunt conditiile mizere in care muncesc postasii din mai toata tara.
In Arad, factorii postali au incetat de ieri munca. 


"Astea sunt conditii de munca? Chiuveta aceasta? Paianjenii ne cad in cap, pe vasul de toaleta nici nu te poti pune", spun angajatii.

Sunt imaginile care pe noi ne socheaza, dar in care ei trebuie sa lucreze zi de zi.  Oficiile postale nu au fost renovate niciodata.Le-am solicitat mai marilor Postei Romane sa ne ofere o explicatie in privinta condiilor mizere. Raspunsul nu sufla o vorba despre conditiile de munca.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Unchiul copilei este principalul suspect al crimei! Ce i-ar fi făcut înainte să o omoare?!- wowbiz.ro

"Protestul salariaţilor din Poşta Română, aflat în afara cadrului legal, a afectat semnificativ activitatea operatorului naţional de servicii postale[...] Blocarea activităţii va duce la pierderea contractelor din care compania îsi obţine veniturile atât de importante pentru menţinerea locurilor de muncă. [...]", au raspuns reprezentantii Postei pentru jurnalistii Kanald.


Mai mult, reprezentantii Postei Romane sustin ca vor mari salariile angajatilor incepand de anul viitor.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si