Dezastru la Posta din Arad. Angajatii au intrat in greva din cauza conditiilor de munca: "Paianjenii ne cad in cap, pe vasul de toaleta nici nu te poti pune"

Nimic nu mai intră, nimic nu mai iese din Poşta Română de 2 zile. În majoritatea oficiilor poştale e grevă! ##VIDEO31524## Oamenii spun că nu mai pot munci 12 sau chiar 14 ore pe zi în condiţii de muncă greu de imaginat şi pe salarii de nimic. Urmăriţi imaginile surprinse de colegii mei cu o cameră ascunsă.

vineri 28 octombrie 2016 , 19:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Nimic nu mai intră, nimic nu mai iese din Poşta Română de 2 zile. În majoritatea oficiilor poştale e grevă!
Oamenii spun că nu mai pot munci 12 sau chiar 14 ore pe zi în condiţii de muncă greu de imaginat şi pe salarii de nimic.
Urmăriţi imaginile surprinse de colegii mei cu o cameră ascunsă.
"Dam cu apa, sa spalam, ca nici femeie de serviciu nu avem, asta este, trebuie sa facem curatenie", spun oamenii.
Acestea sunt conditiile mizere in care muncesc postasii din mai toata tara. In Arad, factorii postali au incetat de ieri munca.
VOX MODIFICAM VOCEA!!!!!!!!!1 din reporters, Larisa Hogea, posta romana
"Astea sunt conditii de munca? Chiuveta aceasta? Paianjenii ne cad in cap, pe vasul de toaleta nici nu te poti pune", spun angajatii.
Sunt imaginile care pe noi ne socheaza, dar in care ei trebuie sa lucreze zi de zi.  Oficiile postale nu au fost renovate niciodata.
Le-am solicitat mai marilor Postei Romane sa ne ofere o explicatie in privinta condiilor mizere. Raspunsul nu sufla o vorba despre conditiile de munca.
CARTON: RASPUNSUL REPREZENTANTILOR POSTEI ROMANE
"Protestul salariaţilor din Poşta Română, aflat în afara cadrului legal, a afectat semnificativ activitatea operatorului naţional de servicii postale[...] Blocarea activităţii va duce la pierderea contractelor din care compania îsi obţine veniturile atât de importante pentru menţinerea locurilor de muncă.
[...]", au raspuns reprezentantii Postei pentru jurnalistii Kanald.
Mai mult, reprezentantii Postei Romane sustin ca vor mari salariile angajatilor incepand de anul viitor."Dam cu apa, sa spalam, ca nici femeie de serviciu nu avem, asta este, trebuie sa facem curatenie", spun oamenii.
Acestea sunt conditiile mizere in care muncesc postasii din mai toata tara.
In Arad, factorii postali au incetat de ieri munca. 


"Astea sunt conditii de munca? Chiuveta aceasta? Paianjenii ne cad in cap, pe vasul de toaleta nici nu te poti pune", spun angajatii.

Sunt imaginile care pe noi ne socheaza, dar in care ei trebuie sa lucreze zi de zi.  Oficiile postale nu au fost renovate niciodata.Le-am solicitat mai marilor Postei Romane sa ne ofere o explicatie in privinta condiilor mizere.
Raspunsul nu sufla o vorba despre conditiile de munca.

"Protestul salariaţilor din Poşta Română, aflat în afara cadrului legal, a afectat semnificativ activitatea operatorului naţional de servicii postale[...] Blocarea activităţii va duce la pierderea contractelor din care compania îsi obţine veniturile atât de importante pentru menţinerea locurilor de muncă.[...]", au raspuns reprezentantii Postei pentru jurnalistii Kanald.


Mai mult, reprezentantii Postei Romane sustin ca vor mari salariile angajatilor incepand de anul viitor.

 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Anunț de ultim moment pentru elevi! Rata de infectare a scăzut în Capitală sub 1 la... Anunț de ultim moment pentru elevi! Rata de infectare a scăzut în Capitală sub 1 la mie. Ministrul Educației vine cu vești noi pentru copii: „Văd posibil ca de miercuri să se meargă la școală”
spotmedia.ro
Firme controversate se luptă pentru paza parcurilor din București. Legăturile cu foști... Firme controversate se luptă pentru paza parcurilor din București. Legăturile cu foști polițiști și cu lumea interlopă
spotmedia.ro
Ce poate învăța România din situația din Seychelles, unde 60% din populație e... Ce poate învăța România din situația din Seychelles, unde 60% din populație e vaccinată, dar numărul de îmbolnăviri crește
b1.ro
Mare atenție! Ministrul Sănătății a făcut anunțul despre vaccinarea copiilor Mare atenție! Ministrul Sănătății a făcut anunțul despre vaccinarea copiilor
infoactual.ro
De ce a părăsit-o Prințul William pe Kate! Adevărul despre despărțirea tânărului cuplu De ce a părăsit-o Prințul William pe Kate! Adevărul despre despărțirea tânărului cuplu
infoactual.ro
Bill Gates, relație cu o angajată! Femeia pentru care a plecat de la șefia Microsoft Bill Gates, relație cu o angajată! Femeia pentru care a plecat de la șefia Microsoft
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si