Dezastrul din Australia. Un celebru actor donează suma de 1 milion de dolari pentru combaterea incendiilor

Un celebru actor a donat suma de 1 milion de dolari pentru combaterea incendiilor din Australia. Chris Hemsworth a făcut de asemenea și un apel către fanii săi pentru a-i mobiliza să ajute.

Author: G.B. marți 07 ianuarie 2020 , 15:52

Reacție de ultimă oră pentru Australia. Un celebru actor donează suma de 1 milion de dolari pentru combaterea incendiilor
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Zeci de mii de australieni şi-au părăsit sâmbătă domiciliile- pe fondul condiţiilor meteorologice din weekend care riscau să extindă incendiile de pădure şi mai mult- staţiunile turistice de obicei animate în acest sezon devenind oraşe fantomă.

Citeste si: Prima reacție a președintelui Klaus Iohannis la criza iraniană: O parte din militarii noștri din Irak au fost deja relocați

Autorităţile din Australia au îndemnat mii de oameni să-şi părăsească locuinţele şi să se adăpostească în locuri mai sigure. În urma incediilor, 20 de persoane și peste jumătate de miliard de animale au murit.

Reacție de ultimă oră pentru Australia. Un celebru actor donează suma de 1 milion de dolari pentru combaterea incendiilor

„Ca și tine, vreau să sprijin lupta pentru combaterea incendiilor din Australia. Împreună cu familia mea am donat un milion de dolari. Sper că și voi veți contribui”, a spus actorul, pe Instagram.

Reacție de ultimă oră pentru Australia. Un celebru actor donează suma de 1 milion de dolari pentru combaterea incendiilor

Amploarea incendiilor din Australia a şocat ţara şi lumea întreagă.

De la începutul sezonului incendiilor, în septembrie, 23 de persoane au murit, a anunţat prim-ministrul.

 
 
 
 
 
View this post
on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hi everyone. Like you, I want to support the fight against the bushfires here in Australia. My family and I are contributing a million dollars. Hopefully you guys can chip in too. Every penny counts so whatever you can muster up is greatly appreciated. In my bio I’ve added links to support the fire fighters, organisations and charities who are working flat out to provide support and relief during this devastating and challenging time. Beyond appreciative to everyone around the world for their well wishes and donations. It really does make a difference, so dig deep! Love ya.

A post shared by Chris Hemsworth (@chrishemsworth) on

Citeste si: VIDEO| Mircea Beuran, așteptat de procurori să dea explicații în cazul pacientei arse de la Floreasca

Zeci de alte persoane sunt date dispărute, mai mult de 1.300 de case au ars. O suprafaţă de două ori mai mare decât Belgia a ars.

Pe lângă Chris Hemsworth și alte vedete au sprijinit financiar organizațiile implicate în misiunile de salvare, în urma dezastrului ecologic. Artiști precum Kylie Minogue, Pink, Nicole Kidman și soțul său, Keith Urban, au făcut donații de câte 500.000 de dolari, iar Celeste Barber a demarat o companie pe Facebook în urma căreia a strâns peste 26 de milioane de dolari, bani donați Serviciului Rural de Pompieri din statul New South Wales.

Citeste si: Sărbătoare 7 ianuarie. Creștinii îl cinstesc astăzi pe Sfântul Ion

 

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si