Dezvaluire cutremuratoare, la 6 ani de la moartea Malinei Olinescu! Artista si-a decis sfarsitul, "inspirata" de Madalina Manole! "Acum urmez eu"
Actual

Dezvaluire cutremuratoare, la 6 ani de la moartea Malinei Olinescu! Artista si-a decis sfarsitul, "inspirata" de Madalina Manole! "Acum urmez eu"

Radu Constantin
20 oct 2017

Malina Olinescu s-a sinucis influentata de gestul Madalinei Manole. Dezvaluirea a fost facuta de scriitorul Dan Silviu Boerescu intr-o carte despre moartea artistei.

Malina Olinescu a murit pe 12 decembrie 2011, la un an si jumatate dupa ce Madalina Manole a fost gasita moarta in casa ei din Otopeni. Ca si in cazul Madalinei, moartea Malinei a nascut mai multe ipoteze, in conditiile in care ea a cazut de la balconul blocului in care locuia iar in sangele sau a fost gasita o cantitate mare de alcool etilic si Midazolam. In aceste conditii, legistii au stabilit ca interpreta nu era foarte lucida in momentul in care a cazut de la balcon. Nici pana azi nu se stie daca cantareata s-a sinucis, a cazut accidental sau a fost „ajutata” sa moara.

Citeste si: O cunoscuta spiritista din Romania redeschide cazul mortii Malinei Olinescu! "Detectivul paranormal" Nina Petre: "Nu s-a sinucis! A ingerat sedative puternice!"


In volumul „Malina Olinescu, misterele si neconcordantele unei sinucideri anuntate” lansata de Dan Silviu Boerescu in colectia „Destine controversate” apare marturisirea regretatului Titus Munteanu, fost mentor al Malinei la „Scoala Vedetelor”. Acesta a stat de vorba cu Malina la cateva zile dupa moartea Madalinei, iar aceasta i-a facut o marturisire terifianta.
„Atunci cand s-a intamplat nenorocirea cu Madalina Manole, Malina ar fi spus: „Urmez eu”, si-a amintit Titus Munteanu, cel care i-a ghidat primii pasi in televiziune, la show-ul Scoala Vedetelor. „Ea, care avea tot, familie, copil, cariera, s-a sinucis. Eu de ce as mai trai?, spune un alt apropiat ca ar fi exclamat Malina la moartea Madalinei. „Tot timpul mi s-a parut o fata care nu parea din epoca noastra, mult prea sensibila pentru vremurile noastre”, a spus si Mihaela Cernea de la trupa Class”, scrie Dan Silviu Boerescu.
In urma cu 6 ani, Malina Olinescu avea 37 de ani si se afla intr-un moment dificil al vietii ei. Trecuse printr-un divort dureros si avea o relatie cu un barbat cu 12 ani mai tanar, cu care avea certuri violente. Era respinsa de televiziuni si case de discuri si ajunsese sa sufere de depresie, din cauza careia lua medicamente care ii creasera dependenta.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook