VIDEO - Dezvăluire incredibilă în cazul copilului de 8 ani ucis de tatăl său și abandonat în mașină

Apar noi detalii îngrozitoare în cazul copilului de 8 ani din Cluj, găsit mort, pe bancheta din spate a mașinii tatălui său, abandonată într-o comună din județ. Tatăl criminal a fost găsit după câteva ore de căutări și care ar fi încercat să se sinucidă atunci când i-a văzut pe polițișt și a fost internat în Spitalul județean din Cluj-Napoca.

R.I., miercuri 29 iulie 2020 , 16:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Copilul de opt ani din Cluj, înjunghiat de tatăl său în inimă, a fost lăsat mort pe bancheta din spate a mașinii mai bine de 48 de ore. Potrivit datelor care reies din anchetă, tatăl criminal și-ar fi plimbat fiul mort pe bancheta din spate o zi întreagă!

Micuțul Takacs Gyorgy a fost ucis sâmbătă, iar trupul trupul neînsuflețit al copilului a zăcut pe bancheta din spate a mașinii tatălui, pe marginea unui drum județean, unde a fost găsit marți dimineață.

Citeste si: Imagini de senzație cu Philip de la „Puterea Dragostei” alături de Berna și de mama sa

Crimă odioasă din răzbunare 

Micuțul Ghiorg, în vârstă de 8 ani, era un copil iubit și crescut cu grijă și devotament de femeia medic de profesie, care avea propria afacere. Ghiorg a fost dat dispărut cu trei zile în urmă, de mama lui, Micuțul plecase cu tatăl într-o vacanță, în Ungaria, cu mașină cu care bărbatul obișnuia să facă taximetrie. Văzând că fiul și fostul soț nu mai revin din călătorie, femeia de afaceri l-ar fi sunat pe bărbat, însă omul i-ar fi zis fostei soții că nu-și va mai vedea vreodată pruncul.

Citeste si: România și Suedia, cele mai multe decese de Covid-19 raportate la populație în ultimele 14 zile

Băiețelul a fost dat în urmărire națională

Băiețelul a fost dat în urmărire națională, dar polițiștii n-au reușit să-l găsească. Între timp mama - disperată și îngrijorată că fostul soț ar putea face un gest necugetat, a postat pe rețelele de socializare un mesaj prin care cerea ajutorul oamenilor.

Citeste si: Epuizarea termică poate ucide. Avertismentul unui renumit medic român

Strigătul ei n-a rămas fară ecou: o femeie i-a scris că a văzut mașina fostului soț și a alertat autoritățile. Polițiștii sosiți la caz au fost cei care au facut descoperirea macabra. După ore întregi de căutare, banii, actele și obiectele din mașină au fost găsite abandonate, pe un câmp.

Nenorocirea s-ar fi petrecut din pură răzbunare. Femeia de afaceri din Cluj se despărțise de fostul soț .De atunci, micuțul Ghiorg a devenit victimă în războiul părinților, iar tensiunea dintre cei doi părinți ar fi determinat-o pe mamă chiar să-și duca băiețelul la psiholog.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si