Indivizii care au furat alaltaseara cele doua bancomate din Harsova si Medgidia, au pus de fapt, la cale, un jaf de proportii despre care nimeni nu stia ca va lua amploare. Primele spargeri ar fi fost date, de fapt, vineri noapte, in orasul Constanta. Acelasi grup organizat ar fi furat mai intai un bancomat din Gara Constanta, iar apoi un altul dintr-un supermarket din oras.

Abia duminica s-ar fi orientat spre aparatele cu bani din judet.

Noile imagini de pe camera de supraveghere parca ar fi din filmele politiste. Usile supermarketului din Medgidia sunt spulberate de o masina de teren, condusa de unul dintre hoti. Da cu spatele, pana cand ajunge in dreptul bancomatului. Apoi complicele lui  patrunde in interior si il ajuta pe sofer sa scoata din pardoseala aparatul cu bani. Doua minute a durat toata operatiunea.
 
-Masina de teren folosita de indivizii periculosi in cele doua jafuri a fost parcata chiar in acest loc. Hotii au furat-o si cu ajutorul ei au spart usile supermarketului de peste drum. De acolo au luat primul bancomat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Aceeasi masina de teren apare pe camerele de supraveghere din Harsova, unde hotii se pregateau sa dea a doua spargere, la alt supermarket. Autoturismul folosit la jafuri ar fi fost  furat din fata unui service auto, cu putin timp inainte ca hotii sa-si puna in aplicare planul. ( folosim de ieri camera de supraveghere cu masina pe strada, in mers)

-Politistii constanteni efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, in cazul producerii unor sustrageri de aparate tip pay-point  de pe raza judetului Constanta.

In ultimele 24 de ore anchetatorii au audiat mai multi martori din Medgidia si Harsova si analizeaza cu atentie toate imaginile de pe camerele de supraveghere  Pana acum, infractorii nu au fost prinsi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si