Anul trecut, lumea artistică autohtonă era în doliu. Ionela Prodan, una dintre reginele muzicii populare, încetase din viață pe 16 aprilie, la 70 de ani!

Decesul artistei a fost unul surprinzator pentru multi, fiindca nu se stia ca vedeta era atat de grav bolnava. "Am luat impreuna decizia de a nu spune public ce se intampla. Mama a dorit sa ramana in amintirea oamenilor  asa cum era ea in lumina reflectoarelor, nu ca o persoana suferinda.

Era mandria ei si mi s-a parut perfect normal felul sau de a gandi. Durerea, am tinut-o atunci in familie", a dezvaluit Anamaria Prodan, intr-un live exclusiv pe WOWbiz.ro.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Fiica artistei mai avea sa povesteasca si un alt episod nestiut de nimeni pana acum. In premiera pentru WOWbiz.ro, Anamaria a spus de ce Ionela Prodan a fost socata cu un an si jumatate inainte de moarte, de diagnosticul doctorilor.

"Dupa ce am afla ca este vorba despre cancer, am inceput lupta. Si daca medicii au dat verdicte dure, cum ca mama va mai trai doar doua luni, ei bine, nu ne-am impacat deloc cu ideea si am facut tot posibilul pentru a invinge boala sau pentru a o mentine

intr-un stadiu. Toti imi ziceau ca este imposibil, ca nu mai are zile, ma sunau intruna, dar...cat de cat am reusit. Un an si jumatate a mai avut zile parintele meu. Abia cand am simtit ca nu mai imi tine mana stransa, cu vlaga, am realizat ca gata, numai e cu mine", a spus, cu ochii in lacrimi, Ana pentru WOWbiz.ro. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si