Dezvăluiri cutremurătoare! Care au fost ultimele cuvinte ale Ilenei Ciuculete pentru Cornel Galeș! ”Ia-mă în brațe și să nu mă uiți niciodată. Te voi aștepta acolo, Sus, când vei fi pregătit să vii”

Ileana Ciuculete a murit în brațele lui Cornel Galeș, după o suferință cumplită

Author: Cornelia Ionescu marți 03 decembrie 2019 , 21:36

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Ileana Ciuculete a murit în urmă cu doi ani, la mijlocul lunii martie 2017, din cauza unei ciroze hepatice galopante.

”Nimeni nu se aștepta ca artista să termine socotelile cu viața atât de repede, pentru că, deși știa de boala ei, îndrăgita cântăreață a refuzat să vorbească despre problemele de sănătate și a încercat să își trăiască ultimele zile în tăcere”, au dezvăluit persoane apropiate vedeteo la acea  vreme.

Totul se întâmpla în noaptea de 13 spre 14 martie, la ora 05:00 dimineață, iar prima persoană pe care Cornel Galeș, soțul artistei, a sunat-o a fost nașa lor de cununie. Femeia era una dintre puținele persoane care știau că artistă de muzică populară este internată în spital și starea să este extrem de critică, așa că la primirea apelului, această a bănuit că s-a întâmplat ceva rău.

”Cornel urla de durere, ca un câine schingiuit”

”L-am auzit pe Cornel urlând ca un câine schingiuit. Urla și își manifestă durerea într-un mod care m-a tulburat și pe care nu îl voi uită câte zile oi avea. Cornel nu vorbea, doar urla a durere. I-am spus: măi, omule, ce s-a întâmplat? Măi, omule, vorbește cu mine, spune ceva. Cornele, te rog, adună-te și spune-mi ce s-a întâmplat.

Iar el, nimic…urla la fel. Nici nu știu de unde mai avea glas. Tremuram din tot corpul și simțeam că mi se face rău. Cred că totul a durat cam 10-15 minute. La un moment dat, am auzit vocea unei femei, a unei asistențe medicale, care îl rugă să o lase jos pe finuță. Îi luase trupul în brațe. L-am rugat să asculte ce îi spune și atunci mi-a spus: "Nășică e rece, Zânica mea e rece! Ce mă fac nășică?! Fă ceva!”, a declarat Doina Belu în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Ileana Ciuculete a vorbit cu Cornel Galeș înainte de moarte! ”T e aștept acolo”  

Câteva zile mai târziu, soțul cântăreței, distrus de durere, avea să spună tot ce s-a întâmplat pe patul de spital." Ea nu a fost în comă, ea nu a suferit. În ultimele clipe dormea toată ziua, se mai trezea, dar nu a fost în comă.  Ultimele ei cuvinte au fost așa. Mi-a zis o chestie, mi-a zis așa: Vor veni multe colege de breaslă. Te rog frumos să le strângi la piept, eu le-am dat iertare la toate. Te rog să te împaci, orice s-ar întâmpla cu băieții mei, vreau să vă înțelegeți, să fiți o familie, așa cum mi-am dorit eu", a declarat, atunci, Cornel Galeș

Ileana Ciuculete a vorbit cu Cornel Galeș înainte de moarte despre toți, dar i-a transmis și lui un mesaj, mai mult, o dorință. "Zânica" lui a iertat pe toată lumea, iar lui i-a zis așa…”Ia-mă în brațe și să nu mă uiți niciodată. Te voi aștepta acolo, Sus, când vei fi pregătit să vii, eu te aștept acolo”, a povestit bărbatul cu lacrimi în ochi! Din păcate, la doar doi ani de atunci, și el a încetat din viață, la fel de fulgerător pentru toți, ca și soția lui, în urma unui accident rutier în Spania.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si