Dezvăluiri cutremurătoare de la ultima persoană care l-a văzut în viață pe Răzvan Ciobanu! ”Nu putea să mai meargă! Căuta mașina și avea un pahar în mână”

Ultima persoană care l-a văzut pe Răzvan Ciobanu este o tânără care spune că l-a văzut pe designer urcându-se în mașină deși părea că se află sub influența băuturilor alcoolice.

Radu Constantin, joi 02 mai 2019 , 09:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident auto însă există în continuare întrebări rămase fără răspuns. Nu se cunosc detaliile legate de traseul pe care designerul l-a parcurs, cum a ajuns să meargă spre Tulcea, de ce era singur într-o mașină străină și cum a ajuns să parcurgă o distanță de aproape un kilomteru, pe câmp, fără să frâneze.

Citeste si: Proprietara autoturismului în care a murit Răzvan Ciobanu a rupt tăcerea! Ce spune

Citeste si: Procurorii au explicat motivul morții lui Răzvan Ciobanu și de ce a pierdut mult sânge: I s-a rupt aorta! Amănunte șocante ale accidentului chiar de la anchetatori

Citeste si: Răzvan Ciobanu va fi înmormantat în locul de veci al familiei! Era pregătit pentru părinți. PRIMELE imagini

O tânără pe nume Andreea, a scris pe pagina de socializare a Vicăi Blochina și spune că l-a văzut pe Răzvan Ciobanu urcând în mașină, ținând un pahar cu o băutură închisă la culoare.

”Avea o băutură închisă la culoare”

”Cum poți declara că nu a consumat băutură? Am fost probabil ultima care l-a văzut. Era aproape de ora 20, în parcarea roșie. Eu coborâsem din mașină ca să-l las pe al meu să parcheze deoarece locul era destul de strâmt. Răzvan a trecut exact pe lângă, cu un pahar în mână pe jumătate gol, cu o băutură de culoare închisă. Aproape nu putea sta în picioare, era vizibil murdărel. Eu credeam că el se duce spre cazare, dar evident căuta mașina”, a scris femeia la un comentariu al Vicăi legat de moartea lui Răzvan Ciobanu.

Blochina i-a răspuns tinerei, reafirmând faptul că Răzvan nu consuma alcool, lucru știut, de altfel, de cam toți apropiații creatorului. Ulterior, femeia a revenit cu alte detalii.

”Nu aș avea de ce să mint. La acea oră lângă noi nu era nimeni. El era singur. Nu putea să meargă. Dacă nu mă dădeam la o parte se urca pe mine. Avea în mână un pahar de cola sau cola cu ceva. Chiar mă întrebam cum poate fi așa singur”, a mai scris Andreea pe pagina Vicăi Blochina.

 

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si