Dezvăluiri din celula în care e închisă Elena Udrea! S-a aflat cu cine împarte camera! Sunt trei femei în total încarcerate acolo

Elena Udrea şi Alina Bica urmează să îşi petreacă următoarele două luni în închisoarea El Buen Pastor din Costa Rica, acolo unde stă în cameră cu încă doua persoane.

Author: C.I.P. vineri 05 octombrie 2018 , 16:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Din surse s-a aflat că Elena Udrea împarte "garsoniera" cu Alina Bica şi încă o localnică, tânără condamnată la închisoare pentru fraudă. Cele două sunt închise în zona considerată bună a închisorii.

"Dimineaţa, când m-aţi sunat, eram în Panama. Ştiam detalii, dar nu ştiam cu cine stă în cameră.

Ele au fost duse în aripa mai bună a închisorii. Acolo e exact ca în Narcos şi există o aripă mai bună în care au fost duse. Sunt cazate împreună cu o doamnă din San Jose, condamnată pentru fraudă, al cărei soţ este bun prieten cu o prietenă de-a noastră. Aşa că noi am putut să luăm legătura imediat. Acum sunt ele trei în celulă.", a declarat Cornel Tăbăcaru la un post de televiziune.

Citeste si: S-a aflat identitatea individului care a împușcat un bărbat în fața unui bloc din Iași. Care a fost motivul atacului- kanald.ro

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”- wowbiz.ro

Elena Udrea şi Alina Bica au fost reţinute miercuri de autorităţile din Costa Rica, în baza unor mandate Interpol emise la cererea României. După decizia magistraţilor, cele două vor sta în arest preventiv două luni, în Costa Rica, perioadă în care va fi efectuată procedura de extrădare în România, anunţă Gustavo Chinchilla, şeful Biroului local al Interpol.

"Noi nu avem de mulţi refugiaţi de calibrul acesta din Europa- România, ceva exotic.(...) De vreo două luni, de când i-a crescut burta (lui Udrea, n.r.), s-au împăcat. Tot au locuit separat, dar au avut o colaborare mult mai apropiată de la femeie la femeie. În continuare, Bica nu era de acord cu toate chestiile acestea ale Elenei, cu VIVA, cu poze, şi cea care s-a dus în seara când au apucat-o chinurile facerii a fost Alina Bica. Ea s-a dus. La spital i-a luat pe nepregătite, cu cinci săptămâni mai devreme.(...) Adrian, logodnicul, a venit acum patru zile cu mama ei", a mai spus omul de afaceri.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si