În altă ordine de idei, Florin Busuioc a făcut, de-a lungul timpului, o serie de dezvăluiri incredibile despre sine, povestindu-şi viaţa, în amănunt, fără să ocolească subiectele sensibile din trecut.

Astfel, râzând, Florin Busuioc povesteşte, relaxat, despre copilăria lui, petrecută între Hunedoara şi Neamţ. ”Eu am două copilării atât de diferite... M-am născut în anul 1962, iar prin ’68 a început în Hunedoara o construcţie, o dezvoltare a oraşului.

Asta a însemnat un imens şantier. Şi atunci, oraşul dezvoltându-se şi transformându-se într-un şantier, iar eu stând prin centru, toată partea asta de copilărie citadină a stat sub semnul acestor şanţuri care deveneau tranşee când ne băteam unii cu alţii. Blocul C1 cu blocul C2. Şi aveam lupte de copii. Aveam tot felul de conducte imense prin care ne strecuram. Era fabulos ce putea să ofere dedesubtul oraşului neacoperit. Toate săpăturile alea... Ţin minte vata de sticlă în care m-am încurcat de câteva ori, ţin minte cum îmi rămâneau multe bucăţele de cioburi mici prin mâini, prin picioare. (…) Toate verile le petreceam la bunica, în judeţul Neamţ, într-un sat absolut fabulos, satul Şoimăreşti, unde existau cireşi, luncă, zmeură, pădure, ciuperci, peşte, prund, copii. Eu am prins perioada în care se băga curent acolo. Săpături, stâlpi care încă nu erau ridicaţi. Am avut o perioadă de copilărie la ţară la opaiţ, la lampă.
Nu televizoare, Doamne fereşte!, nu exista aşa ceva. După care s-a tras curentul, au început şi oamenii să-şi mai ia una-alta, câte un televizor într-o margine de sat. Sau trei televizoare în sat şi mai mergeau de la unii la alţii. O nebunie întreagă. Trebuie să spun că furam mazăre de la colectivă şi ne umflam de mazăre. După aceea mergeam şi prindeam clean (n.r. – specie de peşte de apă dulce) în Moldova şi îl băgam în nisp să facem hrean.
Nu ştiţi să faceţi hrean? Eee. Poţi să-l pui, ca să-i mai ia gustul ăsta de peşte de baltă cumva, într-o frunză de hrean, iar frunza de hrean sub nisip şi faci focul deasupra. Îl laşi până se stinge focul şi când îl scoţi, el deja e făcut. Nu trebuie băgat mult sub nisip. Făceam chestiile astea tribale cumva, rudimentare, care ţin de alte timpuri, pentru că le ştiau copiii din sat cu care umblam eu: Velucu, Sandu şi Lică. Ştiau toate chestiile astea, care nu erau tradiţii păstrate sau ceva, nu, ţineau de viaţa lor zilnică”
, a povestit vedeta de la Meteo într-un interviu acordat cu ani în urmă pentru Adevărul.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: Medic acuzat că a ucis un băiat pe care l-a operat urmărind tutoriale pe YouTube- antena3.ro

Mai mult decât attţ, recunoaşte Florin Busuioc, în copilărie şi în adolescenţă, a fost un tânăr extrem de dificil. ”Când aveam 5 ani, în Hunedoara plină de şanţuri, un prieten de la bloc, puţin mai mare decât mine, împreună cu un băiat tot cam de vârsta mea, mi-au zis: „Băi, hai să mergem, că e un parc foarte frumos la gară.“

Era un parc în faţa gării, nu era mare şmecherie, dar pentru noi era ceva nou. Şi acolo era tras pe prima linie trenul de Simeria. „Hai să mergem cu trenul.“ Şi am plecat cu trenul de nebuni, am ajuns la Simeria, parcul de acolo era mai frumos, mai mare, ne-a atras mai tare şi am rămas până seara acolo, când ne-am întors cu un alt tren. Am avut aşa un parcurs lejer, nu ne-a întrebat nimeni de sănătate şi când am ajuns acasă era plin de poliţie. (Râde) Toţi vecinii ne căutau, mamă!, era o agitaţie întreagă, căci dispăruseră trei copii într-o Hunedoară în care nu se întâmpla mare lucru. Ne-au căutat prin toate şanţurile şantierului, prin toate locurile în care am fi putut zace fără suflare, ceva îngrozitor. Asta a fost probabil cea mai mare tâmpenie făcută în copilărie şi cred că am fost pedepsit crunt pentru asta, nu-mi mai amintesc exact. (…) Din cauza unei emotivităţi excesive pe care am simţit-o până pe la 16 ani, eu am fost un copil rău, răzvrătit, rebel, refuzam tot, nu se prea putea intra în graţiile mele”, îşi mai amintea Busu.


Apoi, după ce a făcut facultatea de teatru, Busu a ajuns muncitor necalificat la Combinatul Siderulgic din Hunedoara. Nu voia să stea pe capul părinţilor, dar, totodată, voia să câştige bani serioşi, aşa că, în loc să facă teatru, aşa cum ar fi putut încă de la bun început, s-a angajat acolo:  ”Aruncam cu lopata cărbuni la 65 de grade. Era greu, îţi dai seama, dar pe chestia asta pe care o făceam câştigam aproape de două ori mai mult decât un om cu facultate. Era 2.125 salariul meu când am terminat facultatea de teatru, iar la Combinat câştigam 3.600. Mai aveam şi nişte sporuri de 200 de lei”.

În altă ordine de idei, acum, recunoaşte Florin Busuioc, are ocupaţii mult ”mai aşezate”, pasiunea lui fiind, fără discuţie, teatrul. ”Ascult muzică, foarte multă muzică şi citesc teatru în engleză, pentru că ăsta nu prea e tradus. Asta e o mare problemă. Merg prin librării şi încerc să găsesc cărţi de dramaturgie, de piese de teatru, deci nu cursuri sau altceva. Nu prea găseşti şi atunci trebuie să le iei de pe internet, să le citeşti în limba originală. Şi dacă vrei să găseşti un text extraordinar trebuie să-l traduci”, a mai povestit actorul care a făcut infarctul chiar în timp ce juca într-o piesă de teatru, pe scena din Craiova.

Florin Busuioc a făcut infarct miocardic în timp ce juca într-o piesă de teatru, la Craiova, el fiind operat de urgenţă

Florin Busuioc a suferit marţi seara un infarct miocardic, în timp ce susţinea o reprezentaţie la Craiova. Colegii care jucau cu el în Central Park au chemat de urgenţă ambulanţa, după ce actorul s-a prăbuşit în culise. Potrivit unor date de la faţa locului, actorul a fost resuscitat de 3 ori, până când s-a putut proceda la stabilizarea lui.
Medicii Eugen Ţieranu şi Paul Traşcă au intrat imediat în sala de operaţie pentru a-l salva pe Flori Busuioc. Alături de ei a fost şi dr. Emilia Goanţă, medic electrofiziolog. Intervenţia a durat 10 minute şi a decurs foarte bine. Cel care a implantat stentul a fost cel mai tânăr dintre medici, Eugen Ţieranu, în vârstă de 30 de ani. Acesta nu este angajat al spitalului, dar a venit imediat de acasă şi a acceptat să intre în sală alături de colegul său, Paul Traşcă.
Ieri, prezentatorul TV a fost adus la Bucureşti cu un elicopter, imediat ce s-a constatat că starea lui de sănătate permite transportarea lui, fiind, în continuare, internat, sub atentă supraveghere medicală, la Spitalul Fundeni din Capitală.
De-a lungul ultimelor zile, Florin Busuioc a fost însă supravegheat şi de soţia lui, Liliana, cea pe care a cunoscut-o cu mulţi ani în urmă şi care i-a druit, până acum, două fete. ”Mi-a fost studentă, n-am avut o poveste de dragoste chiar de la început. Mi se părea ciudat să-i fiu profesor şi am plecat din şcoală. N-am putut continua şi m-am cărat, ca să zic aşa. Noi am avut o poveste din două bucăţi cumva. Am avut o perioadă la început mai pasională, plină de furtună, dar am stabilit că nu prea merge, prea suntem vulcanici amândoi şi ne-am despărţit o vreme. Vreo opt-zece ani. După aceea ne-am reîntâlnit şi gata, s-a refăcut legătura”, povestea Busu despre soţia lui.
 

Citeste si: VIDEO Oana Niculescu Mizil, despre motivul despărțirii de fostul partener de viață. „Dumnezeu îmi este martor că am încercat foarte mult.”- kfetele.ro

Citeste si: Bobby Deol, despre dependența de alcool: "Uitându-se la mine în timp ce mă chinuiam". Cum a depășit actorul indian acele situații dificile- radioimpuls.ro

Citeste si: Bărbatul care își droga soția pentru a fi violată credea că era un „soț bun” și că viața lui putea continua la fel dacă nu era prins- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si