De șapte luni, Liviu Dragnea este încarcerat la Penitenciarul Rahova, după ce a fost găsit vinovat în mai multe cazuri de corupție! De atunci, fostul lider PSD este privat de libertate și,conform legii, este vizitat doar săptămânal de cei din familie, în zilele în care i-au fost stabilite întâlnirile în funcție de nume. 

În toată această perioadă, Liviu Dragnea s-a obișnuit cu statutul de deținut și, conform informațiilor primite de la fața locului, politicianul s-ar fi adaptat perfect la regimul de detenție, mai mult decât atât, are și un comportament exemplar în spatele gratiilor.

”În mod surprinzător, el are o atitudine normală, deloc sfidătoare, putem spune că este chiar popular, prin felul în care interacționează cu oamenii”, au dezvăluit surse de la fața locului.

Citeste si: Iubita lui Liviu Dragnea, mesaj disperat către români. Irina Tănase cere 2,1 milioane de dolari pentru copil

Cu toate acestea, marți, Liviu Dragnea a ajuns în fața instanție pentru a cere să fie eliberat condiționat, cu speranța că șansele lui vor fi și extrem de mari. Din păcate, socoteala din târgul pesedistului nu s-a potrivit cu cea a magistraților care i-au respins acțiunea, ba mai mult, au lăsat să se înțeleagă clar că Dragnea va rămâne după gratii și de Sărbători, în ciuda faptul că mai are o șansă de a scăpa de pedeapsă zilele următoare.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Persoane de la Rahova au dezvăluit că Liviu Dragnea s-a sfătuit în secret înainte de a cere să fie eliberat și, cu toate acestea, pasiențele nu i-au ieșit! ”Înainte de a ajunge în fața oamenilor legii, politicianul a fost vizitat de fiul său, cel cu care a vorbit mult pe tema prezenței la DIICOT, cum să se comporte și cum să acționeze”, au dezvăluit surse de la penitenciar.

Ce a spus Liviu Dragnea de ziua națională: ”P oți fi tot ceea ce visează copiii români că ai putea fi!”

De ziua naţională a României, Liviu Dragnea a postat un mesaj prin care susţinea că a renunţat chiar şi la libertate de dragul României.

„Tu poți fi tot ceea ce nu te-au lăsat niciodată să devii, tu poți fi tot ceea ce visează copiii români că ai putea fi! Eu încă îți doresc toate acestea și încă cred în tine. Indiferent prin câte greutăți trebuie să trec, indiferent cât mă vor chinui ca să mă dezic de tine, eu nu voi renunța niciodată să te iubesc și să cred în tine! La mulți ani, România!”,  a scris atunci Dragnea.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si