Dezvăluiri șocante ale lui Dincă despre Alexandra! Motivul pentru care a omorât-o cu sânge rece!” Căpătase un tupeu! Nu i-a trebuit decât un pumn” În rechizitoriul oficial, criminalul din Caracal a spus lucruri oribile despre fetele ucise

Gheorghe Dincă a dezvăluit motivul pentru care ar fi grăbit moartea Alexandrei Măceșanu

Author: Lia Popescu luni 20 ianuarie 2020 , 09:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Gheorghe Dincă va fi judecat pentru faptele sale oribile după ce, săptămâna trecută, s-a decis trimiterea lui în instanță, în plus, oamenii legii au și dat rechizitoriul în care criminalul din Caracal i-ar fi spus tot ce a făcut unui coleg de celulă, persoană aflată sub acoperire.

În rechizitoriul, reiese clar profilul criminal al principalului suspect. Gheorghe Dincă, și nu doar faptul că le-ar fi omorât pe Alexandra Măceșanu și pe Luiza Melencu, ci și acela că le-ar fi supus unor chinuri repetate pe cele adolescente în vârstă de 15 și respective 17 ani.

Dincă, mărturisiri șocante! Uciderea fetelor a fost grăbită de mânia resimțită de bărbat în momentul în care acestea au refuzat să participe la actele sexuale solicitate de el?

Mai mult, anchetatorii vorbesc și despre planurile pe care le avea criminalul din Caracal în cazul celor două adolescente.  "Dincă a intenționat să le țină pe Melencu și Măceșanu captive pentru o perioadă mai lungă de timp decât s-a întâmplat în realitate. Cu toate acestea, BAU consideră că moartea ar fi fost punctul final, dat fiind faptul că Dincă și-a dat seama ce probleme implică ținerea unei persoane în captivitate.

Uciderea acestora se pare că a fost grăbită de mânia resimțită de Dincă în momentul în care acestea au refuzat să participe la actele sexuale solicitate de el și au început să se opună verbal acestora, folosind ceea ce el a considerat a fi un limbaj lipsit de respect", se menționează în relatările oficiale din rechizitoriu.

Citeste si: ADEVĂRUL despre trecutul lui Gheorghe Dincă: ”I-a provocat un ȘOC psihologic”

Citeste si: Gheorghe Dincă a depus plângere! Este halucinant pe cine acuză "monstrul din Caracal"

Citeste si: Gheorghe Dincă a cerut să fie plasat în arest la domiciliu. A fost huiduit la Tribunalul Olt: ”Spânzură-te singur!”

Dincă a spus adevăratul motiv pentru care a ucis-o pe Alexandra! ” Când m-am întors acasă era deja echipată, îmbrăcată, aștepta să vină s-o ajute”

În mod ciudat, criminalul susține în cele povestite că, în momentul când a luat-o de pe stradă pe Alexandra Măceșanu, el uitase deja de Luiza Melencu și de felul în care o supusese la chinuri groaznice, de violență, de sechestrare, de viol și apoi omorârea și arderea.

De altfel, Dincă a spus adevăratul motiv pentru care a ucis-o pe Alexandra, culmea, nici nu și-a dat seama că fata sunase la 112, ci motivul ar fi fost cu totul altul. "Când am luat-o pe a doua (n.r. Alexandra), nici nu mi-a trecut prin cap de prima (n.r.Luiza), mă credeți sau nu mă credeți, dar nici nu mi-am adus aminte. După ce am petrecut noaptea împreună, a doua zi mi-a cerut să merg în oraș să îi iau medicamente că zicea că o doare stomacul. Am legat-o așa cu o sfoară de picioare și de pat. Am plecat și am lăsat telefoanele pe masă, erau niște telefoane vechi, eu m-am gândit dacă nu am încărcat cartelele nu poate să sune. Când m-am întors acasă era deja echipată, îmbrăcată, aștepta să vină s-o ajute. Și căpătase un tupeu, vorbea foarte diferit, își schimbase atitudinea și tot, (…) și mi-am ieșit și eu din sărite, am înjurat-o, mi-am ieșit din fire si am lovit-o. Nu i-a trebuit decât un pumn”, a spus monstrul din Caracal, care avea să ardă, conform spuselor lui, cadavrele într-un butoi în care, de obicei, ardea tot felul de lucruri. Citește declarația integrală pe știrilekanald.ro

Foto Inquam/Bogdan Dănescu

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si