Dezvaluiri socante despre barbatul care a snopit in bataie un medic de la spitalul din Mioveni! Cine este in realitate batausul
Actual

Dezvaluiri socante despre barbatul care a snopit in bataie un medic de la spitalul din Mioveni! Cine este in realitate batausul

V.P.
20 feb 2018

Individul care l-a snopit in bataie pe un medic de la spitalului din Mioveni, nu e la prima agresiune! Prieten bun cu paharul, tanarul a mai provocat un scandal monstru. Daca ar fi fost inchis inca de-atunci, doctorul nu ar mai fi trecut prin tot calvarul inregistrat de camerele video ale spitalului. Va avertizam ca urmeaza imagini care va pot afecta emotional.

Probabil ca inca baut, suspectul, care nu e pentru prima oara in atentia politistilor, pare sa nu realizeze ce a facut. Ii amintesc, in schimb, inregistrarile de pe camera de supraveghere. Indiviul e de neoprit. Navaleste ca o furtuna in incapere dupa ce isi impinge adversarul -  medicul de garda al spitalului din Mioveni. Cu o singura lovitura il pune la pamant. Apoi, continua sa dea in el.- Martora mi-a zis ca m-a lovit cu piciorul. N-ai mai stiut nimic? Nu stiam.

Samir Dallou, medic de urgenta la Spitalul din Mioveni  -  erau si in stare de ebrietate. Amandoi? Amandoi!

Prietenul batausului intervine si incearca sa-l traga, dar acesta se smuceste si contiua sa-l agreseze pe medic. Cu cateva minunte inainte ca doctorul sa incaseze o bataie crunta, cei doi barbati au venit sa ceara ajutor, spunand ca unul dintre ei a fost victima unui accident rutier.

- Tu nu ai nicio urma de acciodent rutier, examinand  persoana respectiva nu am constatat nimic. Nu avea nicio zagrietrua, nu avea nimic.

Singurul "sifonat" a iesit medicul pentru ca raspunsul dat de doctor l-a infuriat pe amicul care-l insotea.

Madalin Zamfir, purtator de cuvant al Politiei Arges - Tanarul este banuit ca ar fi agresat un doctor care se afla de serviciu la unitatea pentru primiri urgente.

Suspectul e acum in arest, unde urmeaza sa afle daca va mai sta si urmatoarele 30 de zile, pentru loviri si alte violente.  In august, anu, trecut, individul a mai facut un scandal monstru cand, beat fiind si fara permis, a furat o masina si a intrat in altele parcate.

viewscnt
TAGURI: mioveni

Urmareste-ne pe Facebook