Dezvăluiri șocante în cazul accidentului lui Răzvan Ciobanu! A fost strivit de mașina care s-a rostogolit peste el

Finalul anchetei în cazul morții lui Răzvan Ciobanu se pare că nu a răspuns la toate întrebările privind accidentul, însă a lămurit condițiile groaznice în care a murit designerul.

C.L., luni 09 decembrie 2019 , 23:26

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

La încheierea dosarului privind ancheta morții lui Răzvan Ciobanu, avocata Laura Vicol, bună prietenă cu designerul, a oferit câteva informații privind cauza morții acestuia. Deși, Institutul de Medicină Legală a dat câteva informații atunci când a făcut public o parte din raportul necropsiei, afirmațiile de acum ale Laurei Vicol sunt de-a dreptul șocante.

Recent, într-o emisiune TV, Laura Vicol a povestit când a murit de fapt Răzvan Ciobanu, dar mai ales cum. Deși, în prima fază, anchetatorii au spus că trupul lui Răzvan Ciobanu a fost aruncat prin parbrizul mașinii și că acesta ar fi fost motivul pentru care ar fi avut organele interne făcute praf, realitatea este mult mai cruntă.

Când a murit de fapt Răzvan Ciobanu? ”A murit pe 28 martie, seara târziu”

”Data morţii este 28 aprilie, a murit seara târziu, aproape de ora 23.00 şi a fost găsit apoi pe câmp, dimineaţa, la 7.00. Era singur în maşina, asta s-a descoperit şi la expertizare. A murit din cauza leziunilor, a fost aruncat prin parbriz şi ulterior greutatea maşinii l-a strivit. A mers pe acel drum fără să apese pe pedala de frână, de aceea singura speculaţie pertinentă a fost că a suferit un atac cerebral. Nu există un raport INML pentru că toate organele au fost distruse, dar asta ar fi concluzia noastră firească. Moartea a fost cauzată de leziunile pe care le-a suferit”, a spus avocata lui Răzvan Ciobanu.

Citeste si: Mesajul tranșant al părinților lui Răzvan Ciobanu, după ce dosarul morții fiului lor a fost clasat. ”Nimic nu rămâne neplătit...”

Citeste si: Ce a apărut la locul morții lui Răzvan Ciobanu, la 7 luni de la moartea designerului? Bucăți din mașină încă zac pe terenul pe care a avut loc tragedia REPORTAJ EXCLUSIV

Citeste si: Misterul morții lui Răzvan Ciobanu. Zeci de întrebările au rămas fără răspuns după clasarea dosarului! Ce concluzii au tras anchetatorii

”A fost propulsat prin parbrizul mașinii, iar mașina s-a rostogolit peste el. Așa a fost strivit”, a declarat Laura Vicol, care susține că mașina s-a rostogolit de trei ori, însă prima dată a trecut chiar peste trupul lui Răzvan Ciobanu.


Distribuie acest articol pe Facebook si poti castiga un telefon de ultima generatie!
Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si