In 2013, Alexandru Arsinel a fost supus unui transplant, dupa ce marele actor nu mai putea sa se deplaseze si avea dureri mari din cauza insuficientei renale de care suferea.

“Putini stiu ca actorul facea dializa de trei ori pe saptamana, iar faptul ca era supraponderal ii afecta atat coloana, cat si inima! Avea nevoie urgenta de un rinichi nou si sanatos, in caz contrar, putea chiar sa moara”, au dezvaluit, atunci, prietenii vedetei!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Operat la un spital din Cluj Napoca, Arsinel s-a simtit multa vreme foarte bine! Motiv de a-si relua activitatea si de a se comporta exact ca in anii tineretii! In plus, a ramas directorul Teatrului de Comedie, functie care nu era prea indicata la varsta lui, in special pentru  recuperare! Insa, el se simtea in putere si nu a renuntat la scena!

Totusi, zilele trecute, organismul lui Alexandru Arsinel a cedat si actorul a fost nevoit sa cheme ambulanta! “S-a speriat foarte tare, a intrat in panica si avea ameteli”, au spus medicii care l-au preluat imediat, apoi, dupe ce l-au stabilizat, l-au dus la spital pentru investigatii suplimentare.

Starea in care a ajuns Arsinel nu i-a surprins insa pe apropiatii acestuia, care sustin ca actorul a neglijat sfaturile doctorilor, cel putin in ultimul an!

“El a renuntat sa isi mai ia medicamentele regulat si, surprinzator, nu a mai tinut nici regim! Mai mult, Arsinel a acuzat si o oboseala cronica in ultima vreme, dupa ce a filmat o serie de reclame si s-a ocupat de problemele teatrului! Era normal sa clacheze ”, au spus persoane apropiate artistului pentru WOWbiz.ro
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si