Dezvaluiri uluitoare, ce a facut Alexandru Arsinel de a ajuns de urgenta la spital! Apropiatii sustin ca actorul nu isi mai lua medicamentele si a obosit mult in ultima vreme
Life

Dezvaluiri uluitoare, ce a facut Alexandru Arsinel de a ajuns de urgenta la spital! Apropiatii sustin ca actorul nu isi mai lua medicamentele si a obosit mult in ultima vreme

Lia Popescu
20 oct 2017

In urma cu cateva zile, Alexandru Arsinel a fost luat cu ambulanta si dus la spital, dupa ce vedeta a acuzat mari dureri in zona rinichilor si grave probleme respiratorii!

In 2013, Alexandru Arsinel a fost supus unui transplant, dupa ce marele actor nu mai putea sa se deplaseze si avea dureri mari din cauza insuficientei renale de care suferea.

“Putini stiu ca actorul facea dializa de trei ori pe saptamana, iar faptul ca era supraponderal ii afecta atat coloana, cat si inima! Avea nevoie urgenta de un rinichi nou si sanatos, in caz contrar, putea chiar sa moara”, au dezvaluit, atunci, prietenii vedetei!

Operat la un spital din Cluj Napoca, Arsinel s-a simtit multa vreme foarte bine! Motiv de a-si relua activitatea si de a se comporta exact ca in anii tineretii! In plus, a ramas directorul Teatrului de Comedie, functie care nu era prea indicata la varsta lui, in special pentru  recuperare! Insa, el se simtea in putere si nu a renuntat la scena!

Citeste si: Barbatul care l-a facut impostor pe Alexandru Arsinel a contestat in Parlament rolul de revolutionar al actorului! Pana la urma, cererea lui Jan Ciochina a fost respinsa si Arsinel s-a ales cu o indemnizatie de 2.950 de lei pe luna!

Citeste si: Sotia lui Alexandru Arsinel se simte in continuare rau. Actorul isi pune viata in pericol ca sa o ajute: "Uit de mine, grijile mai mari sunt cu sotia"

Totusi, zilele trecute, organismul lui Alexandru Arsinel a cedat si actorul a fost nevoit sa cheme ambulanta! “S-a speriat foarte tare, a intrat in panica si avea ameteli”, au spus medicii care l-au preluat imediat, apoi, dupe ce l-au stabilizat, l-au dus la spital pentru investigatii suplimentare.

Starea in care a ajuns Arsinel nu i-a surprins insa pe apropiatii acestuia, care sustin ca actorul a neglijat sfaturile doctorilor, cel putin in ultimul an!

“El a renuntat sa isi mai ia medicamentele regulat si, surprinzator, nu a mai tinut nici regim! Mai mult, Arsinel a acuzat si o oboseala cronica in ultima vreme, dupa ce a filmat o serie de reclame si s-a ocupat de problemele teatrului! Era normal sa clacheze”, au spus persoane apropiate artistului pentru WOWbiz.ro
 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook