Dezvăluiri uluitoare despre criminalul din Timiș! ”În spital, a fost păzit de doi mascați, care au fost nevoiți să-l imobilizeze”

Ionel Marcel Lepa, interlopul care l-a ucis, duminică, pe un polițist din Timiș, a reacționat dur și în spital

Lia Popescu, vineri 07 iunie 2019 , 08:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Ionel Marcel Lepa, interlopul care a îngrozit România după ce l-a ucis pe Carmen Amariei, un polițișt în Timiș aflat la datorie, a fost prins, marți de dimineață, de oamenii legii.

Criminalul, un recidivist din Lugoj, în vârstă de 48 de ani, a fost găsit în casa bunicii unui prieten din Remetea Mare, imobil în care se mai adăpostise și cu o seară înainte. În momentul în care oamenii legii l-au depistat, criminalul prezenta plăgi prin împușcare, care datau cel mai probabil de duminică, motiv pentru care, imediat, s-a solicitat intervenția ambulanței.

 

Criminalul din Timiș a fost păzit în salonul spitalului! ”A făcut scandal în salon”

Bărbatul a fost imediat transportat la un spital din localitate, după ce la fața locului, i s-a acordat primul ajutor. Surse din caz susțin că Ionel Marcel Lepa a ajuns la clinică plin de sânge și într-o situație destul de delicată din punct de vedere al sănătății, căci, după cum bine se știe și el a fost împușcat. Imediat a fost și operat penttru a se evita septicemia. "E într-o stare stabilă. Rănile provocate de proiectile, care au fost în corpul pacientului, nu au afectat vase, nervi și nu i-au periclitat viața. Ambele proiectile au penetrat unul mâna, unul toracele, dar fără a avea și un orificiu de iesire. Amândouă au fost recuperate si urmeaza sa se faca, probabil, o expertiză. (...) În mod normal, rănile provocate de un proiectil, el nefiind cu potențial letal, dar stând două – trei zile de la producerea evenimentului, există un potențial infecțios, cu un risc de septicemie, așa că doua – trei zile va rămâne internat”, a declarat Ovidiu Burlacu, seful sectiei de Chirurgie Toracica din cadrul Spitalului Municipal Timișoara, pentru Realitatea de Timiș. 

Dincolo de îngrijirile primite la spital, criminalul din Timiș a fost păzit în salonul spitalului de doi mascați. ”Bărbatul a fost extrem de recalcitrant, a făcut scandal, astfel că, oamenii care îl aveau în ”grijă” l-au imobilizat de câteva ori. În plus, Lepa a refuzat să mănânce și nu a fost vizitat de nici macar o rudă pe toată perioada șederii în salon”, au dezvăluit persoane de la fața locului.  Citește materialul integral pe știrilekanald.ro

 

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si