Mihaela Iuliana Șerban, o cunoscută judecătoare din Constanța, în vârstă de 44 de ani, a fost victima unui grav accident petrecut  sâmbătă la orele 16.15. Nenorocirea s-a produs la intersecția străzilor Mihai Viteazu și Constantin Brătescu, iar în el au fost implicate două autoturisme și un triciclu, și s-a soldat cu patru victime, trei bărbați și o femeie.

Triciclul era condus de polițistul Marian Cotlenco, în vârstă de 32 de ani, agent de poliție de Investigații Criminale, în cadrul IPJ Constanța.

În urma impactului, pasagera a fost proiectată într-un stâlpișor metalic montat pe marginea trotuarului, pentru a preveni parcarea autovehiculelor în zonă, iar cadrele medicale ajunse la fața locului au constatat că femeia era inconștientă și suferise un traumatism abdominal deschis, cu eviscerație. Mai mult, din cauza gravități, la fața locului a fost solicitată și prezența pompierilor, căci după impact, motorul a fost cuprins de flăcări, iar pentru stingerea lui au intervenit inclusiv martorii la accident.

Citeste si: Gabi Tamas a ajuns la PUȘCĂRIE! A fost prins BAUT la volan! Zbura cu 205 kilometri pe ora pe sosea! Le-a dat alcooltestul peste cap politistilor! Cat bause?

Judecătoarea moartă a mai avut un accident asemănător cu triciclul! ”A ajuns și atunci la spital”

Într-un mod ciudat, Mihaela Iuliana Șerban parcă și-a prevăzut sfârșitul! Reporterii știrilekanald.ro

au prezentat în premieră un mesaj al magistratei în care spunea… ”sunt pregătită”, ca un fel de premoniție ciudată!

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Mai mult, judecătoarea moartă a mai avut un accident asemănător cu triciclul în urmă cu șase luni. ”Pe 18 august, Mihaela Șerban a mai fost implicată într-un incident de acest fel. Conform datelor oficiale, a intrat într-o coleziune cu un autotusim pe bulevardul Mamaia, în raza de acțiune a stațiunii Mamaia. Evenimentul s-a produs după miezul nopții, în zona Bueno, în apropierea hotelului Rex, acolo unde un motociclu Spyder(motor cu trei roti) s-a tamponat cu un taxi cu numere de înmatriculare de București. Din cele trei victime, una a ajuns la Spitalul Județean din Constanța, din fericire, cu răni ușoare”, a scris ziaruldeconstanța.ro.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si