Cristian Boureanu a ajuns, saptamana trecuta, la dentist pentru a-si trata dintii deteriorati, dar si durerile de la nivelul mandibulei!

Citeste si: In timp ce Cristian Boureanu se afla in arest, fratele lui si-a serbat ziua de nastere pe litoral! Sorin a petrecut cu prietenii – Video Exclusiv!

Pumnul primit in plina figura de Cristian Boureanu a facut ravagii in gura fostului politician! Barbatul are, acum, sapte fatete sparte, iar unul dintre dinti este aproape distrus. Din acest motiv, oamenii legii au decis sa il lase pe afaceristul aflat in Arestul Politiei Capitalei de aproape trei saptamani sa mearga la stomatologul personal, pentru tratament. (intra sa vezi imagini fabuloase cu Boureanu la sectia de politie, canta ruseste si face yoga)

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Boureanu a facut deja trei “vizite” la dentist si a fost supus unor investigatii serioase in zonele afectate.

“Cristian Boureanu a venit la mine la cabinet, saptamana trecuta, adus de politisti cu o masina speciala pentru astfel de cazuri! Situatia lui era deja grava si avea nevoie urgenta de tratamente si interventii la nivelul gurii! Dintii sai trebuie reparati obligatoriu!De altfel, din cate am inteles din discutiile avute cu el, in toata aceasta perioada, nu a putut sa consume decat mancare moale si doar la temperatura camerei, in caz contrar, avea dureri ingrozitoare!”, a declarat medicul Coffi Dima!

Dupa o radiografie dentara, afaceristul a fost programat la cateva sedinte si tratamente stomatologice absolut necesare pentru a i se ameliora durerile. Cititi la ce interventii a fost supus la dintele fracturat, dar si la intreaga dantura doar pe stirilekanald.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si