Dezvăluiri uluitoare despre Răzvan Ciobanu, din adolescență! ”I-a șocat pe toți cu ceea ce a făcut”

Răzvan Ciobanu, regretatul creator de modă care a murit imediat după Paște, într-un accident de mașină care ridică și acum întrebări, era, susțin foștii săi colegi de liceu, un adevărat copil-minune.

Calin Perian, sâmbătă 18 mai 2019 , 00:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mai exact, unul dintre foștii săi colegi de liceu, de la Colegiul Economic A.D. Xenopol din București, a dezvăluit, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, o serie de povești despre Răzvan Ciobanu și adolescența zbuciunmată a acestuia.

”Noi eram șase băieți în clasă. Ne era greu să jucăm un fotbal și tot timpul ne rugam de Răzvan să ne ajute să facem și noi o echipă la orele de sport. Totdeauna ne refuza. Nu avea chef de fotbal, era preocupat să deseneze. Știu că i-am luat o dată caietul să văd ce desenează și atunci am rămas interzis. Adică, eu care nu am talent la desen, am văzut niște rochii desenate cum nu vedeam pe niciunde”, ne-a povestit în exclusivitate unul dintre foștii colegi de liceu ai lui Răzvan Ciobanu.

Mai mult decât atât, momentul în care toată lumea s-a lămurit că Răzvan Ciobanu este un adevărat geniu când vine vorba de modă a fost în clasa a XI-a. ”Cei de a XI-a organizau balul bopbocilor. Iar atunci Răzvan Ciobanu i-a șocat pe toți. S-a implicat, dar la modul cel mai serios. A avut grijă ca totul să fie în perfectă ordine pe scenă. Și, ca să nu fie nimic kitch, s-a ocupat, personal, de ținutele bobocilor, atât fete, cât și băieți. Le-a făcut el, cu mâna lui, fiecăruia, ținutele cu care să apară la concursul de Miss și Mister. Profii erau toți șocați când au ajuns pe scenă bobocii, s-au ridicat în picioare să îi aplaude. Erau îmbrăcați fantastic. După aceea, profesorii s-au interesat de cine s-a ocupat de haine, voiau profesoarele și ele ținute cu atât bun gust”, ne-a mai spus, râzând, fostul coleg al lui Răzvan Ciobanu.

În altă ordine de idei, mai povestește acesta pentru WOWbiz.ro, Răzvan Cuiobanu era cu totul și cu totul deosebit. ”învăța bine, nu făcea probleme, era tare liniștit și, cel mai important, sufletist. Ajuta pe toată lumea când i se cerea, se implica în toate activitățile, mai puțin sportul. Iar când era indispus, mai desena ceva, o rochie, un costum, așa își găsea el liniștea”, ne-a mai povestit colegul regretatului creator de modă.

Răzvan Ciobanu a murit într-un accident cumplit de mașină

În a doua zi de Paște, în data de 29 aprilie, creatorul de modă Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața într-un accident de mașină dezastruos. El se îndrepta spre casă, de la Constanța. Acolo a fost la un festival celebru la malul mării unde se întâlnise cu niște prieteni. De atunci, de când a plecat, nimeni nu a mai știut nimic de designer.

Răzvan Ciobanu a murit într-un tragic accident rutier care s-a petrecut la ieșirea din comuna constănțeană Săcele spre Năvodari. După ce a pierdut controlul volanului, el s-a dat cu mașina peste cap de mai multe ori și s-a izbit violent de mai mulți copaci din zonă. Vedeta nu purta centura de siguranță și a fost catapultat afară din mașină. El a fost văzut de o localnică, care a și sunat la 112. Din păcate, când medicii de pe ambulanță au ajuns la fața locului, nu au putut decât să constate decesul.

„Cercetarea la fața locului a indicat faptul că autoturismul în cauză ar fi părăsit partea carosabilă, ar fi parcurs o distanță de aproximativ 700 de metri prin câmp, ar fi traversat o alee asfaltată care duce către fermele din zonă, a reintrat pe câmp, a rulat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști unde, din cauza denivelărilor de pământ, s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. Conducătorul auto a fost proiectat în afara autoturismului pe unul dintre geamurile acestuia, fiind găsit de un martor, la baza unui arbust”, se arată într-un comunicat al Poliției Române, cu privire la decesul lui Răzvan Ciobanu.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si