Liviu Dragnea pare că s-a obișnuit cu statutul de deținut la Penitenciarul Rahova. Conform realitatea.net, fostul baron de Teleorman s-a adaptat  la regimul închis și are un comportament exemplar în spatele gratiilor.

Omul care a făcut multă vreme legea în PSD nu are parte acolo de un trai luxos, așa cum s-a zvonit că ar duce-o alți politicieni sau personalități din lumea afacerilor autohtone.

Din contră, viața lui în pușcărie este una modestă, lucru apreciat de toți cei aflați la fața locului.

Surse de la pușcărie susțin că Dragnea ar fi început să lucreze la garajul unității, unde a fost dus la finele lunii mai, exact după alegerile europarlamentare. Politicianul repară mașinile din parcul auto correctional, cot la cot cu toată lumea, fără să aibă vreo obiecție.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Citeste si: Fiica lui Liviu Dragnea a primit interdicție în America! Nu își mai poate continua studiile

Citeste si: Alexandru Cumpănaşu l-a lăudat pe Liviu Dragnea. alături de care a lansat un proiect anticorupţie: „A avut această dorinţă de a pune piciorul pe acceleraţie"

Citeste si: Distracție INCREDIBILĂ în satul Vioricăi Dăncilă! Tinerii din Hoarca, acolo unde premierul și-a făcut nunta, și-au instalat piscină într-o...furgonetă! VIDEO EXCLUSIV

Liviu Dragnea s-a adaptat în pușcărie

Din informațiile obținute de jurnaliștii de la realitatea.net, Dragnea ”ar sta singur în celulă și are un salariu minim pe economie de 1.500 de lei (îndemnizația de pușcăriaș pe care o acordă statul, din taxele și impozitele românilor). Ex-liderul PSD  nu refuză mâncarea oferită de bucătarii penitenciarului pentru că asta ar fi considerat un gest de represiune față de autorități, iar orice formă de protest i-ar scurta șansele să iasă mai repede din pușcărie”, a menționat sursa citată.

Liviu Dragnea și-a ras mustața la

Penitenciarul Rahova! ” Era mai tânăr și părea și mai vioi”

Liviu Dragnea s-a adaptat rapid la viața de după gratii, mai repede decât oricare alt politician care și-a ispășit sau își ispăsește pedeapsa în închisoare. Drept dovadă, și imaginea pe care a ales să și-o schimbe pentru a fi la fel ca și ceilalți deținuți.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Cine este celebrul artist care s-a iubit cu femeia căreia i-a cântat la nuntă?! Cântăreţul scoate la iveală detalii neașteptate- radioimpuls.ro

Reporterii WOWbiz.ro au aflat, în premieră, că Liviu Dragnea și-a ras mustața la Penitenciarul Rahova în urmă cu o lună și jumătate. ”La ieșirea la apel, toată lumea a fost surprinsă de felul în care fostul lider PSD arăta. Era mai tânăr și părea și mai vioi. Nu mai avea celebrul său look”, au povestit persoane de la pușcăria din apropierea Bucureștiului. 

Mai mult, alte aceleași surse au specificat faptul că, între timp, Liviu Dragnea a hotărât să revină la imaginea care l-a consacrat, și, azi, la prima lui apariție publică, a apărut cu

o mustață tunsă scurt, mai mică și mai albă decât în trecut


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si