Dezvăluirile lui Andrei Pleșu: ”În clasa a doua eram campion la țurcă!”

Fostul ministru Andrei Pleșu a făcut câteva dezvăluiri despre copilăria lui petrecută în zona Buzăului.

Petru Luca, luni 14 octombrie 2019 , 08:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Aflat în Buzău, fostul ministru Andrei Pleșu (71 de ani) a făcut câteva dezvăluiri despre copilăria lui petrecută pe meleaguri buzoiene. În cadrul unei conferințe organizate la Centrul Cultural Alexandru Marghiloman, Pleșu a povestit că a făcut câteva clase la școala din Pârscov, acolo unde tatăl său, medic, fusese repartizat o perioadă.

Citeste si: Fiul lui Andrei Pleşu vrea să plece din România după ce a fost acuzat că face trafic de droguri: “Mi-am pierdut serviciul, siguranța și credința în această țară”

”Mă simt legat în mod special de Buzău pentru că eu am făcut două clase primare la Pârscov. Acolo, la școala din Pârscov, am avut și primele experiențe profesionale și existențiale. Cea profesională este că acolo am luat prima mea diplomă de competență. Eram în clasa a doua și am luat diploma de campion la țurcă. (...) Și tot acolo am avut o primă întânire cu miracolul feminității, pentru că la sfârșitul clasei a doua a trebuit să facem un spectacol, iar toate fetele dansau într-o anumită direcție în afară de partenera mea, Coca, care dansa invers și eu trebuia să o trag mereu de fustă să intre în direcția normală”, a povestit Pleșu la Buzău, citat de opiniabuzău.ro.  

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si