Maria Dragomiroiu (65 de ani) a avut o relatie speciala cu regretata cantareata Ileana Sararoiu, decedata la doar 42 de ani, pe 12 mai 1979, ca urmare a unui anevrism cerebral. Indrumata in cariera de Sararoiu, Dragomiroiu a pus-o si nasa pe celebra solista, botezandu-si fata cu numele ei.

In cartea ei cu profil biografic, Maria povesteste cat de mult a tinut Sararoiu la familia ei:  "Nasa a vrut sa mi-o ia pe Ileana.

Imi tot spunea: "Da-mi-o mie pe Ileana, ca tu mai faci copii!".. Ea nu putea sa faca, pierdea sarcina la 6 luni... As fi facut orice pentru ea, dar nu am putut sa-i dau o particica din sufletul meu! Cand avea Ileana un an si 6 luni, pe 31 decembrie, m-am inatlnit intamplator cu nasa, in fata Magazinului Unirea. Doream sa cumpar ceva de Revelion fetitei, dupa puterile mele, dar nasa ne-a luat in magazin, am urcat la etajul I, unde era raionul pentru copii, si a imbracat-o pe Ilenuta din cap pana-n picioare. (...) Ileana Sararoiu era atat de buna, de darnica si de sufletista!",  a povestit Maria Dragomiroiu in cartea "Maria Dragomiroiu, Cantecul si Dragostea". Dupa 12 ani de relatie cu Bebe Mihu, Maria Dragomiroiu s-a casatorit in 1999 cu cunoscutul impresar. Din prima casnicie, interpreta de muzica populara are doi copii, pe Ileana si pe Mircea.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si