Diana Belbiță, atac dur la rivala din ring! Prințesa Războinică din UFC: ”Pot lupta oricum dorește”

Diana Belbiță încearcă să își intimideze adversara din ring, pe Liana Jojua, înainte de meciul care le va pune față în față pe cele două frumuseți ale UFC și care, probabil, este determinant pentru cariera ”Prințesei Războinice”.

Radu C. Munteanu, marți 07 iulie 2020 , 07:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Decisă să demonstreze că nu este chiar o începătoare în lumea sporturilor de contact, mai ales după ce a pierdut la debutul ei în UFC, Diana Belbiță a dat un interviu într-o revistă de profil în care susține că, acum, este mai pregătită ca niciodată pentru a se lupta cu o mai experimentată sportivă, așa cum este Liana Jojua.

Citeste si: Diana Belbiță se întoarce în ring! ”Prințesa Războinică” vrea să răpună ”Lupoaica”

Citeste si: Ce mesaj a transmis Diana Belbiță înaintea Finalei Survivor România! Pe cine susține

Citeste si: Secretul luptătoarei Diana Belbiță! ”Prințesa Războinică” și-a arătat adevărata față: ”Viața e prea scurtă”

Lupta dintre Diana Belbiță și Liana Jojua va avea loc peste o săptămână, în Abu Dhabi, în Emirate, și este unul dintre cele mai importante evenimente ale Galei UFC din acea seară, cu atât mai mult cu cât pune față în față două sportive care au un potențial publicitar uriaș pentru sponsori, amândouă fiind experimentate în sporturile dure, de contact, și fiind, de asemenea, ”prietenoase” cu aparatul de fotografiat.

„Mă simt norocoasă să pot lupta în condițiile actuale. Am avut o perioadă de antrenament lungă și liniștită. Tăcerea din jurul meu din cauza pandemiei m-a ajutat să mă concentrez mai mult asupra mea și să evoluez din punct de vedere sportiv. Nu-mi place să vorbesc despre adversarii mei înainte de luptă. Dacă vrei părerea mea despre Liana, o poți obține după ce mă lupt cu ea”, a spus, pentru harcord.com, Diana Belbiță.

Cu toate acestea, ”Prințesa Războinică” este convinsă că nu se va mai repeta eșecul de la debutul său în UFC, Diana Belbiță fiind învinsă de o luptătoare mai experimentată acum câteva luni. „Pot lupta cu Liana oriunde dorește, în picioare sau pe pământ. Evoluția mea în ultima jumătate de an este uriașă. Acum sunt o nouă Diana”, a anunțat Diana Belbiță pentru sursa cittă, decisă să facă declarații războinice pentru a-și intimida adversara încă de dinainte de lupta propriu zisă.

 

Diana Belbiță luptă cu Liana Jojua

Diana Belbiță, ”Prințesa Războinică” care și-a făcut o carieră solidă, în România, în domeniul sporturilor de contact revine, după o pauză impusă de epidemia de coronavirus, în ring, în Statele Unite ale Americii, într-una dintre galele UFC de acolo. Încântată nevoie mare, fără să stea pe gânduri, ”Prințesa Războinică” a acceptat lupta cu o tânără originară din fostul stat sovietic Georgia, Liana Jojua, poreclită în lumea sporturilor de contact She Wolf (Lupoaica, n. red.), o sportivă de temut, cu un record personal mai bun decât al Dianei Belbiță. De altfel, lupta dintre cele două, desfășurată conform regulamentelor UFC, de-a lungul a trei reprize, pare ușor dezechilibrată, ”Lupoaica” fiind pe locul 26 în lume, conform tapology.com, iar Diana Belbiță, doar pe 65.

Diana Belbiță a debutat în UFC cu o înfrângere

Anul trecut, Diana Belbiță, după ce a fost făcută praf în ring a primit și o serie de comentarii negative din partea celor care i-au urmărit lupta, comentariile cu pricina făcând-o pe ”Prințesa Războinică” să ia o decizie dură: nu va mai concura, vreodată, sub culorile României.

”Țara care m-a dus acolo unde sunt??? Serios??? Păi nu știu cum să explic, dar am ajuns doar pe picioarele mele unde sunt. Că românii m-au tot înjurat”, a spus Diana Belbiță când i s-a reproșat că renunță prea ușor la culorile României. Iar printre fanii ei s-a strecurat unul care pare să vrea să o trezească și să renunțe la respectiva idee.

”Nu știi să pierzi? Un sportiv profesionist trebuie să accepte și hate-ul. Încă nu ești destul de ”coaptă” ca să îți dai seama că reacțiile dure, după înfrângere, sunt normale. Și asta doar pentru că sunt așteptări foarte mari de la tine, ce te pisicești atât pe internet?! Te-ai atacat atât de tare încât ți-ai făcut singură rău și foarte mulți și-au schimbat părerea despre tine din cauza reacțiilor tale în mediul online”, a scris un admirator de-al ”Prințesei Războinice”, Diana Belbiță.

Cu toate acestea, acum s-a răzgândit, iar Diana Belbița va lupta sub culorile României și ale Canadei.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si