“Pe 20 august voi urca din nou in cusca RXF, in Bucuresti”, a anuntat Diana Belbita. De altfel, fosta concurenta de la Exatlon a inceput si antrenamentele serioase pentru gala din august. Chiar si marti, de ziua ei, Diana si-a petrecut mare parte din timp in sala de antrenamente.

Citeste si: Larisa Vasile, propunere pentru Diana Belbita! Fosta concurenta de la Exatlon isi doreste ca “Printesa Razboinica” sa se mute in Capitala

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

“Se spune ca ceea ce faci de ziua ta, vei face tot anul, asa ca eu mi-am petrecut ziua in sala de antrenament, pentru ca asta imi doresc sa fac tot anul. Mai mult de atat, astazi am primit vesti bune de la medicul ortoped, genunchiul meu nu e foarte grav, imi pot continua antrenamentele si voi putea urca din nou in cusca RXF pe 20 august in Bucuresti”, a spus fericita Diana Belbita.


 

Dupa intoarcerea de la Exatlon, Diana Belbita a avut probleme la genunchi si cum durerile nu-i dadeau pace, la finalul saptamanii trecute a facut investigatii suplimentare, printre care si un RMN. In urma cu cateva zile, medicul a linistit-o si i-a spus ca problemele de la genunchi nu sunt grave. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si