Diana Belbita s-a accidentat la mana, in timpul unui antrenament. Fosta concurenta de la Exatlon, surpanumita Printesa razboinica, se pregateste intens, in aceasta perioada, pentru meciul pe care il are in Gala RXF din 20 august de la Bucuresti.

Diana Belbita s-a accidentat la mana la scurt timp dupa ce terminase tratamentul la genunchi. In timpul competitiei Exatlon din Republica Dominicana, Diana Belbita s-a accidentat la genunchi.

Si desi, initial a crrezut ca problema nu este grava, cand a ajuns acasa, luptatoarea in “cusca” a trebuit sa faca mai multe investigatii.
Luna trecuta, medicii si-au dat acordul si Diana Belbita a fost lasata sa intre din nou in “cusca”.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Ei bine, acum Diana Belbita s-a accidentat din nou, de data aceasta la mana.
“Accidentarile nu imi dau pace nici pe ultima suta de metri inainte de meci. Dupa ce incepusem sa ma simt mai bine in urma tratamentului la genunchi si eram fericita ca imi pot sustine antrenamentele la capacitate maxima, aseara (n.r.

la finalul saptamanii trecute) am suferit o accidentare destul de urata la bratul drept in timpul unei reprize de grappling. In primele minute nu mi-am putut misca mana, iar durerile erau de nedescris. Cat despre meciul care urmeaza, nici nu ma gandesc sa dau inapoi! Ne vedem acolo! Chiar daca asta ar insemna sa lupt cu un singur brat... Dupa o noapte aproape nedormita, m-am reintors in sala de antrenament pentru a-mi continua pregatirea, bineinteles menajandu-mi umarul accidentat”, a spus Diana Belbita.

Fosta concurenta de la Exatlon a inceput in forta tratamentul de recuperare si spera ca pana la meciul de pe 20 august mana se va vindeca. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si