La Exatlon SUA, eliminarile se fac altfel decat s-a intamplat in primul sezon la Exatlon Romania. Primii doi razboinici care au plecat acasa, Miguel Montano si Brianda Carrasco, au fost decisi la duel direct, pe traseu.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Astfel, regulamentul la Exatlon SUA prevede ca jucatorul eliminat sa fie decis din echipa care pierde lupta pentru imunitate. Noutatea o reprezinta faptul ca va exista un duel intre doi concurenti din echipa pierzatoare. Primul sportiv care lupta la duel este cel cu cel mai slab procentaj in meciurile din saptamana respectiva. Al doilea este decis de coechipierul cu cel mai bun procentaj la traseu, care are dreptul sa faca nominalizarea. In final, duelul se intampla chiar la traseu intre cei doi concurenti, iar cel care pierde pleaca din Republica Dominicana.

Nu este singura schimbare adusa de varianta americana a Exatlon. O alta este reprezentata de „confortul” participantilor. Echipa care castiga casa sta o saptamana intr-o vila de 5 stele in vreme ce pierzatorii stau in jungla, in vechea casa de la varianta romaneasca a show-ului.

Cotetul a disparut din acest format.   


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si