Dupa aproape trei luni petrecute in competitie, Diana Bulimar a fost eliminata in editia Exatlon din 28 martie. Ea s-a intors acasa, fiind asteptata pe aeroportul de la Otopeni de cativa apropiati, colege de gimnastica, dar si de antrenorul ei. Lui Didi, toata lumea ii spune "Gogo", pentru ca este mare amatoare de gogosi. De altfel, chiar si Vladimir Draghia i-a spus cand a plecat de la Exatlon sa manance si pentru el gogosi cand va ajunge acasa.

Asa ca, prietenele i-au adus Dianei, chiar la aeroport, gogosi. 

Diana Bulimar, eliminata de la Exatlon, dupa nominalizarea facuta de Catalin Cazacu

Fosta gimasta a fost nominalizata de Catalin Cazacu, din pozitia de “player of the week”, si a primit cele mai putine voturi din partea telespectatorilor Exatlon. Eliminarea ei a fost un soc pentru “Faimosi”, care se asteptau ca Oltin Hurezeanu sa fie cel care paraseste competitia.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

“Este un reality show, ma bucur ca s-a intamplat asta, nu ma bucur ca s-a intamplat cu mine. S-a vazut faptul ca nu se stie niciodata, asta este. Se pare ca traseele mele nu au fost la fel de bune ca ale lui Oltin, asta inteleg din voturilor oamenilor. Am simtit de dimineata asta. Sunt bucuroasa ca merg acasa si bafta colegilor", au fost declaratiile Dianei Bulimar dupa ce a aflat decizia publicului.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si