Dictionarul de vise: Ce inseamna cand visezi ca ai imbatranit?

In functie de ceea ce visam, subconstientul ne transmite anumite semnale al caror simbolism il putem deslusi cu dictionarul de vise.

I. I., vineri 23 martie 2018 , 14:49

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Daca vise ca ai imbatranit, nu trebuie sa te sperii, nu inseamna ca vei imbatrani inainte de vreme, ci dimpotriva. Visele in care apari mai batran decat esti in realitate semnifica, potrivit sensului din dictionarul de vise, ca esti o fire infantila.

De asemenea, daca visezi ca imbatranesti, asa cum se mentioneaza in dictionarul de vise, inseamna ca nu esti o persoana foarte responsabila, ca fugi de responsabilitati si trebuie sa te maturizezi mai repede. Poate subconstientul iti spune ca vrei sa te maturizezi, insa trebuie sa mai lucrezi la acest aspect.

Dictionarul de vise ne mi semnaleaza ca visele in care imbatranesti pot face trimitere si la oboseala cronica de care suferi, acesta fiind un semnal prin care subconstientul iti spune ca ai nevoie de o vacanta sau de concediu.

Daca visezi ca esti batran sau ca ai imbatranit si te simti bine in pielea ta inseamna ca esti un om matur, inteligent, intelept si trecut prin viata, esti in masura sa le dai sfaturi si celor din jur si sa ii ajuti.
 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si