Didi Bulimar, dezvăluiri în matinalul „Scularea”, la Radio Impuls - „… Te croiește ca om, te învaţă să știi ce vrei de la viață”

Diana Bulimar, fosta participantă a primului sezon „Exatlon” România, a onorat astăzi invitația matinalilor Radu Ţibulcă și Orlando Ivan, de la Radio Impuls. Simpatica vedetă a intrat în ritmul distracției și bunei dispoziții, de la primele ore ale dimineții, venind și ea cu un bagaj consistent de energie.

Author: G.B. vineri 13 decembrie 2019 , 14:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Curiozitatea matinalilor nu a întârziat să apară, aceştia întrebând-o pe Didi (n.r.

Diana Laura Bulimar), așa cum o alintă toată lumea, cum <și-a revenit> după fenomenul “Exatlon”.

Citeste si: Raed Arafat, anunț de ultimă oră: ”Eu plec! Să nu creadă vreunul că…”

„Viața mea, după <Exatlon>, a revenit la normal. Încă mă mai recunosc oamenii pe stradă, și atrag atenția, pentru că mai păstrez din <bronzul> căpătat în Republica Dominicană (râde). Mi-e bine, am devenit antrenoare de gimnastică pentru copii … am scos o carte …”, mărturisește, plină de entuziasm, Diana Bulimar.

Didi Bulimar, dezvăluiri în matinalul „Scularea”, la Radio Impuls- „… Te croiește ca om, te învaţă să știi ce vrei de la viață”

Fosta gimnastă artistică de talie mondială, Didi a ținut să împărtășească cu fanii ei, în special cu cei mici, o parte din viața ei, din întâmplările trăite ca sportiv. Așa a apărut cartea „Povestea lui Didi” pe care atleta a lansat-o de curând.

Citeste si: Ludovic Orban, anunț îngrijorător! La ce vârstă se vor putea pensiona românii

„<Povestea lui Didi> este o carte biografică, adresată în special copiilor, adolescenților, în care împărtăşesc momente din viața mea, cu umor, dar și cu puțin sarcasm”, afirmă atleta.

Fosta „Faimoasă” de la Exatlon, i-a încurajat, prin intermediul Radio Impuls, pe tinerii ascultători să facă sport, scoțând în evidență beneficiile acestuia.

„Sportul îți croiește o cale, îți formează personalitatea, te croiește ca om, te învaţă să știi ce vrei de la viață”, a subliniat Didi.

Citeste si: Iubita lui Liviu Dragnea, mesaj disperat către români. Irina Tănase cere 2,1 milioane de dolari pentru copil

Nu pierdeţi, în fiecare dimineață, de luni până vineri, de la ora 7:00, matinalul „Scularea”, cu Orlando şi Ţibulcă, la Radio Impuls.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si